AK Partili İçyer son yolculuğuna uğurlandı

AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Taciser İçyer son yolculuğuna uğurlandı. İçyer’in cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım da katıldı.

AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Taciser İçyer, Ankara Gölbaşı’nda bulunan evinde dün öğle saatlerinde bir anda rahatsızlanarak hayatını kaybetti. AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Taciser İçyer’in ölümü,  AK Parti camiasını yasa boğdu. 50 yaşında ki Taciser İçyer’in cenaze namazı Hacı Bayram Camii'nde kılındı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım da katıldı. 

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Taciser İçyer son yolculuğuna uğurlandı. Ankara Hacı Bayram Camii’nde kılınan cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım da katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım da cenazede kısa bir konuşma yaptı.

Erdoğan İçyer için, "Taciser kardeşim ile millete hizmet yolunda yol arkadaşlığımız oldu. Vefatından üzüntü duydum. Ailesine sabırlar diliyorum. Mekanı Cennet olsun" ifadelerini kullandı. 

"ÖMRÜNÜN BAHARINDA ARAMIZDAN AYRILIYOR" 

Başbakan Yıldırım ise yaptığı konuşmada, "Ömrünün baharında aramızdan ayrılıyor. Ak Parti camiası olarak üzüntümüz büyüktür. Partimize, ülkemize büyük hizmetler yapmaya çalışan kardeşimizi son yolculuğuna uğurluyoruz. Mekanı Cennet olsun başımız sağ olsun" diye konuştu. 

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliği, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevini yürüten Taciser İçyer, 2011 yılından bu güne AK Parti'nin yönetiminde görev almıştı.

İki çocuk annesi İçyer'in cenazesi, Hacı Bayram Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Sincan ilçesindeki Çimşit aile mezarlığına götürüldü.

 

Yorumlar