AK Parti'de tüm etkinliklere 'OHAL' yasağı

AK Parti Genel Merkezi, il teşkilatlarına gönderdiği genelge ile tüm etkinliklerin yasaklandığını duyurdu.

AK Parti'de etkinliklere OHAL ayarı geldi. Parti genel merkezinden illerdeki tüm teşkilatlara gönderilen genelgelerde belediyelerin de dahil olduğu tüm parti teşkilatlarının etkinliklerinin yasaklandığı belirtildi.

MANİSA İL BAŞKANI BİLGİ VERDİ

Konuyla ilgili olarak bilgi veren AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan şu açıklamalarda bulundu:

'BİRİLERİ ÇAĞIRILARAK KONFERANSLAR VERİLMEYECEK'

Genel merkezimiz tarafından olağanüstü hal süresi boyunca milletvekillerimiz ve il başkanı dışında hiçbir şekilde 17 ilçede seminer, davet yapılmayacak. Birileri çağırılarak konferanslar verilmeyecek.

'KİMİN NE SÖYLEYECEĞİ KONTROL EDİLEBİLİR DEĞİL'

Çünkü hassas bir süreçten geçiyoruz. Konferansa çağırdığımız kişinin ne söyleyeceği, ne söylemeyeceği kontrol edilebilirliği belli değil. Herkesin herkesi suçladığı bir dönemdeyiz.

BİLGİ TEBLİĞ EDİLDİ

Bu hassas süreci daha rahat ve sakin geçirmemiz adına böyle bir bilgi bize tebliğ edildi. Kesinlikle 17 ilçemizde hiçbir davetli konferans, seminer ve bu şekilde konuşmalar olmayacak.

BELEDİYELER İÇİN DE GEÇERLİ OLACAK

Bunu belediyelerimize tebliğ edeceğiz. Onların da konuk, davetli almamaları konusunda bilgi vereceğiz.

AK PARTİ'NİN TEŞEKKÜR MİTİNGLERİ BAŞLAYACAK

15 Temmuz darbe girişiminin ardından teşekkür mitingleri başlayacak. Başbakan Binali Yıldırım, OHAL'in bitmesiyle birlikte teşekkür mitinglerine çıkmaya hazırlanıyor. Ekim ayı içerisinde 81 ilde teşekkür mitingi düzenlenecek.

İLK MİTİNG ÖMER HALİSDEMİR'İN MEMLEKETİ NİĞDE'DE

Başbakan Binali Yıldırım'ın mitingler kapsamında ilk olarak Niğde'de miting yapacağı belirtiliyor. Bunun nedeni ise Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda darbeci askerlere karşı koyan ve şehit olan Ömer Halisdemir’in memleketi olması. Mitinglerin günde 2 bazen de 3 ilde olabileceği de ifade ediliyor.

Yorumlar