Yenikapı mitingine kaç kişi katıldı? 17 Haziran AK Parti mitingi

AK Parti'nin Yenikapı mitingi büyük bir heyecanla gerçekleşiyor. İstanbulluların yoğun katılımıyla gerçekleşen mitinge kaç kişi katıldığı ise soru işareti. Peki Yenikapı mitingine kaç kişi kişi katıldı? 17 Haziran AK Parti mitingi sizin için araştırdık.

Türkiye seçime hazırlanıyor. Seçime 6 gün kala büyük bir heyecanla son mitingler düzenleniyor. AK Parti'nin MHP ile birlikte kurduğu cumhur ittifakı seçim hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Peki Yenikapı mitingine kaç kişi kişi katıldı? 17 Haziran AK Parti mitingine kaç kişi katıldı. İşte o sorunun cevabı...

YENİKAPI MİTİNGİNE KAÇ KİŞİ KATILDI

Türkiye büyük bir heyecanla seçime hazırlanıyor. Devlet Bahçeli'nin seçimler erkene alsın çıkışından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim tarihini 24 Haziran olarak açıklamıştı. Bu açıklamadan sonra partiler hız kesmeden seçim hazırlıklarına başlamıştı. İlk olarak AK Parti ve MHP önderliğinde kurulan Cumhur ittifakı kuruldu. Muhalefet partileri ise belli bir süre bekledikten sonra ittifak çalışmalarında sona gelmişti. CHP, SP, İP'nin öncülüğünde 'Millet ittifakı ise bir süre sonra kuruldu. Devamında partiler milletvekili aday belirleme sürecine girdiler. YSK'nın belirlediği süreye kadar milletvekili adaylarını hazırlayan partiler bu aşamadan sonra seçim çalışmalarına hız verdi. AK Parti ve MHP ve BBP'nin öncülüğünde kurulan Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Seçimlere 6 gün kala ise AK Parti Yenikapı'da dev bir miting düzenledi. Milyonların akın ettiği bu mitinge katılan sayı ise merak konusu oldu. Yenikapı mitingine kaç kişi kişi katıldı? 17 Haziran AK Parti mitingine katılan kişi sayısı ise açıklandı.

Ak Parti Yenikapı mitingi 17:00'da başladı. Sabah saatlerinde İstanbul'u etkisi altına alan sağanak yağışın da etkisini kaybetmesiyle birlikte Yenikapı'da yaşanacak tarihi miting öncesi alandan gelen son görüntülerde İstanbulluların akın akın miting alanına geldiği görüldü. 'Ak Parti Yeni Kapı mitingine kaç kişi katıldı' sorusunun cevabı ise merak edilmeye başladı. Peki 17 Haziran Ak Parti Yeni Kapı mitingine kaç kişi katıldı? İşte ayrıntılar...

17 HAZİRAN AK PARTİ YENİKAPI MİTİNGİNE KAÇ KİŞİ KATILDI?

Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenecek AK Parti'nin "Büyük İstanbul Mitingi" için toplanmalar başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılacağı miting için alana kurulan sahneye "Büyük Türkiye Güçlü Lider İster" yazıları asıldı ve iki dev ekran kuruldu. Meydanın bazı noktalarına ekranlar ve vinçlere takılı hoparlörler yerleştirildi. Miting alanında ise yaklaşık 2 milyon kişi var.

Yorumlar