AK Parti Sözcüsü Çelik: Kozan'ımızın, Adana'mızın yaraları süratle sarılacaktır

AK Parti Sözcüsü Çelik: "(Adana'nın Kozan ilçesindeki orman yangını) Devletimiz buradadır, Cumhurbaşkanımızın talimatı açıktır. Kozan'ımızın, Adana'mızın bu yaraları süratle sarılacaktır." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'nın Kozan ilçesindeki orman yangınına ilişkin, "Devletimiz buradadır, Cumhurbaşkanımızın talimatı açıktır. Kozan'ımızın, Adana'mızın bu yaraları süratle sarılacaktır." dedi.

"1 MİLYON LİRA KAYNAK VATANDAŞLARIMIZA TAKDİM EDİLECEK"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "(Adana'daki yangından zarar görenler için 1 milyon lira kaynak aktarılması) Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının gönderdiği yardım, yarın sabahtan itibaren vatandaşlarımıza takdim edilecektir. Sayın Valimiz o konuyla ilgili bir çalışma yapıyor." dedi.

"ARKADAŞLARIMIZ, KUNDAKLAMA, SABOTAJ MESELESİNİ HASSASİYETLE İNCELİYOR"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Arkadaşlarımız, kundaklama, sabotaj meselesini hassasiyetle inceliyor. Vardıkları bazı sonuçlar da var ama şimdi onları açıklamak doğru olmaz, çalışmalarını tamamlasınlar. Oradaki vatandaşlarımız bundan çok bahsettiler, 'geçmiş yıllarda da benzer yangınlar oldu' dediler. Kundaklama söylentileri kulağımıza geldi. Hiç kimse merak etmesin jandarma, emniyetimiz kapsamlı soruşturmaları yürütür, dolayısıyla herhangi bir sonuç ortaya çıktığında bunu yapanın yanına kar kalmaz, Türkiye'nin hukuk imkanları içerisinde en etkili şekilde cezalandırılır." dedi.