Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul, Bursa, Balıkesir, Antalya ve bazı illere tebliğlerini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan; İBB için Murat Kurum’a, Bursa için Alinur Aktaş’a, Balıkesir için Yücel Yılmaz’a, Antalya için Hakan Tütüncü’ye belediye başkanlığı adaylıklarını tebliğ etti. Ankara içinse Turgut Altınok’un adaylığının 15 Ocak’ta açıklanması bekleniyor.

AK Parti'de adaylar 7 Ocak ve 15 Ocak'ta yapılacak aday tanıtım törenleri ile açıklanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul adayının 7 Ocak Pazar günü, Ankara adayının ise 15 Ocak Pazartesi günü açıklanacağını açıkladı. İşte bazı illerde adı öne çıkan AK Parti adayları!

Eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum / İSTANBUL

Deprem bölgesindeki başarılı çalışmalarıyla inşa ve ihya sürecini başlatan isim olan İstanbul Milletvekili Murat Kurum, AK Parti'nin İstanbul adayı olacak. Bakanlığı döneminde, "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden", "İlk Evim, İlk İşyerim" gibi önemli projelere imza atan ve icraatçı bir bakanlık dönemi geçiren Murat Kurum, İstanbul'u depreme hazır hale getirmek için İBB adaylığına hazırlanıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Murat Kurum’a adaylığını tebliğ etti.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok / ANKARA

Keçiören'de gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla adından söz ettiren ve 4 dönem Keçiören Belediye Başkan yapan Altınok, Mansur Yavaş'ın rakibi olacak. Ankara için Turgut Altınok’un adaylığının 15 Ocak’ta açıklanması bekleniyor.