Ahmet Kural'ın eski sevgilisi Naz Çekem kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Ahmet Kural'ın eski sevgilisi Naz Çekem kimdir sorusu vatandaşlar tarafından internette araştırılıyor. Naz Çekem kaç yaşında, nereli sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

Ahmet Kural’ın Sıla'ya şiddet uyguladığı haberleri gündeme bomba gibi düştü. Ünlüler Sıla'ya destek verirken, Ahmet Kural'a büyük tepki gösterdi. Ahmet Kural'ın eski sevgisi Naz Çekem açıklama yaptı. İnsanlar genç kadının yaptığı açıklamanın ardından Naz Çekem kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Naz Çekem kaç yaşında, nereli sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

NAZ ÇEKEM KİMDİR?

Ahmet Kural'ın eski sevgilisi Naz Çekem, daha önceleri Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü açıklamıştı. Naz Çekem, o dönemde kendisini reklam yapmakla suçlayanlara ithafen bir paylaşımda bulundu. Peki, Naz Çekem kimdir? İşte cevabı...

Sosyete dünyasından biri isim olan ve PR sektörü içerisinde yer alan Naz Çekem, ilk olarak ismini Ahmet Kural ile yaşadığı beraberlikle duyurmuştu. 2014’te kısa bir beraberlikleri olan ikilinin aşıklarından çok yaşadıkları tartışma konuşulmuştu. İddialara göre; Ahmet Kural, sevgilisi Naz Çekem’in parmağını sert bir şekilde sıkarak kırmıştı. Ahmet Kural şiddet iddialarını kabul etmese de Naz Çekem parmağının fotoğrafını çekip yayınlamıştı. Naz Çekem, her ne kadar Ahmet Kural ile yaşadığı çalkantılı beraberlikle tanınsa da aslında ünlü televizyoncu Mesut Yar'ın baldızıdır.

Yorumlar