Ahmet Kural'ın eski sevgilisi Naz Çekem: "Alkol alınca değişiyor"

Ünlü şarkıcı Sıla, barıştığı sevgilisi Ahmet Kural'ın kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle dün savcılığa başvurmuştu. Ardından ünlü oyuncu Ahmet Kural, 2014 yılında sevgilisi Naz Çekem'in parmağını kırdığına ilişkin haberlerle yeniden gündeme geldi.

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, fiziksel şiddet gördüğünü iddia ettiği oyuncu sevgilisi Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. Mahkemeden Kural'ın 3 ay süresince kendisine yaklaşmamasına yönelik koruma kararı aldırdı.

2014 YILINDA KURAL'IN ADI ŞİDDET OLAYI İLE ANILMIŞTI

Ahmet Kural'ın daha önce de Sıla'ya tokat attığı iddia edilmiş, taraflardan bu konuyla açıklama gelmemişti.Ünlü oyuncunun adı 2014 yılında da şiddet olayına karışmıştı.

Ahmet Kural'ın barda tartıştığı arkadaşı Naz Çekem’in parmağını kırdığı iddia edilmişti. Çekem, iddiayı doğrulamış ve ‘Çok üzgünüm. Canımı yaktı. Ona dava açıyorum’ demişti.

"O GECE BANA ZARAR VERDİ"

 Parmağı kırılan Çekem, ayrıca şunları söylemişti: “Ahmet aslında çok iyi bir insandır. Ama alkol alınca değişiyor. O gece bana zarar verdi. Bir daha görüşmeme kararı aldım. Canım yanıyor, iki gündür ağlıyorum. Ameliyat gerekebilir. Dava açmayı düşünüyorum.”

Naz Çekem, çıkan haberlerden sonra bir açıklama daha yaptı. "Ahmet Kural, hiçbir zaman sevgilim olmadı" diyen Çekem, "böyle ruh hastaları kesinlikle cezalandırılmalı" ifadelerini kullandı.

Yorumlar