Ahmet Kural'ın çöküşü... Yaşadığı zorluk yüzüne yansıdı

Ünlü oyuncu Ahmet Kural'ın Sıla ile yaşadığı fiziksel şiddet davasının yıkıcı etkisi ünlü oyuncunun yüzüne ve beden diline yansımış durumda. Kural'ın yüz çizgilerine yansıyan mutsuzluk ise onu bir hayli etkilemişe benziyor.

Ünlü şarkıcı Sıla ile adı fiziksel şiddet olayına adı karışan ünlü oyuncu Ahmet Kural'ın büyük değişimi belki de çöküşü dikkatlerden kaçmadı. Sıla'nın öne sürdüğü şiddet iddiaları için adliye binasına gelen Ahmet Kural'ın yüzü ve beden dili, ünlü oyuncunun son günlerde yaşadığı zor günlerin yüzüne yansıdığını gösteriyordu. 

36 YAŞINDA AMA DAHA YAŞLI GÖSTERİYOR

Adliyeye girişte ve çıkışta 36 yaşındaki Ahmet Kural'ı görenler ünlü oyuncunun henüz 36 yaşında olduğuna inanamadı. Kural'ın adeta çökmüş halleri yüzünden okundu.

Ahmet Kural'a en önemli destek partneri ve yakın dostu Murat Cemcir'den geldi. Cemcir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yakın arkadaşına sahip çıkmıştı. Öte yandan Murat Cemcir'in ünlü oyuncuyu terapi için bir psikoloğa götürdüğü ileri sürüldü.

BİRCAN BALİ'DEN FLAŞ İDDİA

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'ın sivri dilli yorumcusu Bircan Bali Kural'la ilgili çok konuşulacak bir iddiayı dillendirdi. Bali canlı yayında şunları söyledi:

"Ahmet Kural yasaklı madde kullanımı için bir terapi görüyor ve terapiye onu Murat Cemcir götürüyor. Bu benim iddiam. Böyle bir istihbarat aldım ve sizinle paylaşıyorum. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen Ahmet Kural, gerçekten herhangi bir maddenin tesiriyle mi bunu yaptı bilmiyorum. Bir yerden haklılık payı çıkartmaya çalışıyorum ama çıkartamıyorum. Ama Murat Cemcir'in de bildiği o psikoloğa gittiğini biliyorum."

Yorumlar