Ahmet Kural uyuşturucu madde mi kullanıyor? Yasaklı madde nedir?

Ahmet Kural uyuşturucu madde mi kullanıyor sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Yasaklı madde nedir sorusuyla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme gelen Ahmet Kural hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. Söylemezsem Olmaz programın sunucusu Bircan Bali, Ahmet Kural'ın yasaklı madde kullandığını iddia etti. İnsanlar şimdi internette Ahmet Kural uyuşturucu madde mi kullanıyor sorusuna yanıt aramaya başladı. Yasaklı madde nedir sorularına ilişkin detayları haberimizde sizin için derledik.

AHMET KURAL UYUŞTURUCU MADDE Mİ KULLANIYOR?

Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Bircan Bali'nin iddiasına göre Murat Cemcir'in Ahmet Kural'ı oyuncuyu tedaviye götürdüğünü belirtildi. Ahmet Kural uyuşturucu madde mi kullanıyor sorusu şimdilerde insanlar tarafından araştırılıyor.  

Bugün Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programında ünlü oyuncuyla ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Bircan Bali, Ahmet Kural'ın yasaklı madde kullandığı için tedavi gördüğünü iddia etti.

"AHMET'İ TEDAVİYE MURAT CEMCİR GÖTÜRÜYOR"

Özel bir istihbarat geldiğini ve kaynağından çok emin olduğunu dile getiren Bircan Bali, şunları söyledi:

"Ahmet Kural yasaklı madde kullanımı için bir terapi görüyor ve terapiye onu Murat Cemcir götürüyor. Bu benim iddiam. Böyle bir istihbarat aldım ve sizinle paylaşıyorum."

"KONUDA HAKLILIK PAYI ÇIKARTAMIYORUM"

"Madde bağımlısı olduğu iddia edilen Ahmet Kural, gerçekten herhangi bir maddenin tesiriyle mi bunu yaptı bilmiyorum. Bir yerden haklılık payı çıkartmaya çalışıyorum ama çıkartamıyorum. Ama Murat Cemcir'in de bildiği o psikologa gittiğini biliyorum."

Yorumlar