Ahmet Kural, Sıla davasında son durum!

Şarkıcı Sıla ve Kural'ın devam eden davasında yeni gelişmeler yaşandı. 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapis cezası iddianamesi kabul edilen, Ahmet Kural'ın yargısının 7 Mart'ta başlayacağı bildirildi. Mahkeme iddianameyi kabul etti.

Şarkıcı Sıla ve Kural'ın devam eden davasında yeni gelişmeler yaşandı. 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapis cezası iddianamesi kabul edilen, Ahmet Kural'ın yargısının 7 Mart'ta başlayacağı bildirildi.

Ahmet Kural tarafından Sıla'ya karşı 'hakaret, tehdit ve kasten yaralama'  suçlarını işlediği gerekçesiyle 5 yıla kadar hapis cezası istenmişti. Yargılama 7 Mart'ta başlayacak. İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi'ne incelenmek üzere gönderilen iddianame, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu tarafından gönderildi. Mahkeme iddianameyi kabul etti. İlk duruşma günü  7 Mart 2019'u oldu. İddianame içerisinde, oyuncu Ahmet Kural 'sanık' ve şarkıcı Sıla 'müşteki' olarak yer aldı.

''Sen dayak istiyorsun''

Ahmet Kural'ın ifadesi iddianamede yer aldı. Ahmet Kural tartışma sırasında Sıla'ya;  "Git buradan seni öldürürüm. Dışarı çıkmayacaksın. Sen dayak istiyorsun. Bak şimdi neler oluyor" dediği ve  Sıla Gençoğlu'nun da basit tıbbi müdahale giderilebilir yaralandığı belirtiliyor.

Dosyadaki tüm CD kayıtlarını bilirkişi inceledi. Taraf avukatları tarafından sunulan CD'lerdeki kayıtlar arasında 6 saniyelik fark bulunuyor ve her iki görüntü de aynı olarak tespit edildi.

Yorumlar