Ağlama Anne dizisi konusu ve oyuncuları

ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Ağlama Anne dizisi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Ağlama Anne dizisi hakkında merak edilen tüm detayları Ajanshaber.com'da bulabilirsiniz.

Yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanacak olan Ağlama anne dizisi oyuncuları ile dikkatleri üzerine çekiyor. İsmi Yıllar Sonra olarak açıklanmış olan Süreç Film’in yeni dizisinin adı Ağlama Anne olarak değiştirildi. İzleyici Ağlama Anne dizisi konusu nedir sorusunu aratmaya başladı. İşte Ağlama Anne dizisi oyuncu kadrosu...

AĞLAMA ANNE KONUSU

Ağlama Anne dizisinde lise döneminde eğlence için tek gecelik bir aşk yaşayan Alev daha sonra bunun acısını uzun yıllar çekecektir. Alev o gece hamile kalacak ve çocuğu doğurmak istemeyecek. Çevresinde ki insanların da olayı duyması ile genç Alev’in adı evlat katiline çıkacak. Alev ve Adnan’ın kızları Zeynep’te bu garip durumun içinde büyüyecek ancak Zeynep’e anneliği annesi Alev değil teyzesi Damla yapacak. Daha sonrada Zeynep ve Mert aşkını izleyeceğiz. Ağlama Anne dizisinde Birce Akala psikolojik sorunları olan ve tedavi gören Alev’e hayat verecek.

 AĞLAMA ANNE OYUNCU KADROSU

Birce Akalay (Alev);

19 haziran 1984 İstanbul doğumlu güzel oyuncu İstanbul Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. 2004 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında 3.lük elde eden Akalay 2007'li senelerde bir çok kanalda spor spikerliği yapmıştır. Bir zamanlar oyuncu arkadaşı olan Sarp Leventoğlu ile 2014 senesinde evliliği bulunmaktadır.  Birce Akalay Yer Gök Aşk, Böyle Bitmesin, Küçük Ağa gibi dizilerde boy göstermiştir.

Cansel Elçin (Adnan);

Kırık Kanatlar ve Hatırla Sevgili dizilerindeki performansıyla bilinen başarılı oyuncu 1973 İzmir doğumludur. Yurt dışında doğan Cansel Elçin eğitimini de yurt dışında yapmıştır. Sinema ve tiyatro oyuncusu olan Elçin Eve Dönüş dizisinde Yusuf karakterini canlandırmıştır. Son olarak ise Dayan Yüreğim dizisinde Fuat karakterine hayat vermiştir.

Özlem Yılmaz (Damla);

17 Temmuz 1986 yılında İstanbul'da dünyaya gelen güzel oyuncuyu daha önce Kara Ekmek ve Unutulmaz dizileri ile yakından tanıyoruz.

Ekin Mert Daymaz (Mert);

2 Aralık 1990 Hollanda doğumlu yetenekli oyuncu Haliç Üniversitesinde antrenörlük ve fitness okumaktadır. Best Model of World yarışmasında 3. olduktan sonra Not Defteri dizisinde kariyerine ilk adımını atmıştır. Son olarak Çilek Kokusu'nda rol alan Daymaz büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştur.

Aslıhan Malbora (Zeynep);

1995 doğumlu olan genç oyuncu Ayfon'da dünyaya gelmiştir. Atv ekranlarında yaz dizisi olarak ekranlara gelen Seven Ne Yapmaz dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteri ile ilk televizyon deneyimini yaşamıştır. Sonrasında ise Star Tv'de ekranlara gelen Kalbimin Sultanı dizisinde Saliha Sultan karakterine hayat vermiştir. Yıllar Sonras dizisinde ise Alev'in kızı Zeynep karakterine hayat verecek.

Yorumlar