Kısmetse Olur elenen isim belli oldu! Şok sonuç şaşırttı

Kanal D ekranlarında beğeni ile izlenilen Kısmetse Olur bu kez elenen isimleri ile gündeme geldi. 16 Ekim'de halk oylaması sonrasında Kısmetse Olur elenen ismin belli olmasından sonra evde gerginlik giderek arttı.

Ekranların sevilen programlarından biri olan Kısmetse Olur evinde heyecan ve gerilim giderek tırmanıyor. Büyük eleme günün gelmesiyle evin içinde daha da artan tansiyon yapılan açıklamalarla alevleniyor. Adnan ve Didem arasında yaşanan kriz Aykut ve Didem'in kral ile kraliçe olarak seçilmesinin ardından büyüdü. Bunun yanı sıra Semih'in Didem hakkında söyledikleri de şok etkisi yarattı. Gökhan için rekabet eden gelin adayları ise sert bir tartışma yaşıyor. Herkesin merakla beklediği 16 Ekim Kısmetse Olur elenen isim ise belli oldu, iki ayrı ismin elendiği gecededen sonra evde tüm dengeler değişiyor. 

ELENEN İKİ İSİM BELLİ OLDU

Haftanın finalinin yapılmasının ardından 16 Ekim Kısmetse Olur da elenen isim belli oldu. Eleme heyecanı yaşayan gelin ve damat adayları için ise artık stratejiler değişti. Gelin adaylarından elenen isim Leyla olurken, damatlardan elenen isim ise Arif oldu. Elenen isimler büyük bir üzüntü yaşarken, elemenmekten kurtulan gelin ve damat adayları ise büyük bir sevinç yaşadı. Eleme isimleri belirlenirken Gamze ben dahil tüm kadınlarımıza saygısızlık yapmaya devam edersen karşında beni bulursun dedi ve damat adaylarından Suat'a karşı oy kullandı. Aykut ise Rabia ile arasında geçenlerden sonra inat ve hırs yaptığın bu yolda seninle asla olmak istemiyorum çünkü şu an sağlıklı düşünemiyorsun dedi ve Rabia'nın elenmesini istedi.

GÖKHAN İÇİN KEK TARTIŞMASI

Kısmetse Olur'da tartışmalar birbiri ardına gelirken üç gelin adayı arasında damat adayı Gökhan için kek tartışması yaşandı. Gökhan için Ayça'nın yaptığı keke Aycan meyve suyu döktü.  Ayça ve Aycan arasında yaşanan tartışmalara bir de Rabia girince kek krizi giderek büyüdü.

ADNAN VE DİDEM'İN GERGİNLİĞİ SÜRÜYOR

Adnan ve Didem arasında yaşanan krizlerin en büyüğü ise bu kez Didem'in daha önce evlenip ayrıldığını söylememesi üzerine çıktı. Bu duruma oldukça sinirlenen Adnan olanların üzerine Didem'in kraliçe Aykut'un da kral olarak seçilmesinden sonra sinirlerine hakim olamadı. Oylama sonuçlarının ardından Adnan evden ayrılarak damatlar evine döndü. 16 Ekim Kısmetse Olur'da bu hafta 10 bin TL'lik ödülün sahibi ise Hazal ve Semih oldu.

KISMETSE OLUR FRAGMANI

Yorumlar