Adil Öksüz'le ilgili çarpıcı bilgi!

FETÖ'nün darbe girişiminin kilit isimlerinden olan Adil Öksüz'le ilgili olarak çok çarpıcı bir yeni bilgi ortaya çıktı.

15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin arkasındaki sır isimlerden olan Adil Öksüz'ün izine hala ulaşılamadı. Son olarak Akyazı'da yoğun aramalar gerçekleşirken bulunan bir sığınak yeni detay olarak ortaya çıkmıştı ancak Öksüz'ün burada kaldığının kesin olmadığını belirtiliyor.

Darbe girişimi gecesinde Akıncı Üssü'nde bulunan ve gözaltına alındıktan kısa süre sonra serbest kalan Adil Öksüz'ün son olarak çalıştığı Sakarya Üniversitesi ile de ilişiği kesilmişti.

ÖKSÜZ'LE İLGİLİ YENİ BİLGİ

FETÖ'nün sır isimlerinden Adil Öksüz'le ilgili olarak çok çarpıcı yeni bilgilere ulaşıldı. Daha önce FETÖ'nün 'Hava Kuvvetleri imamı' olarak adlandırılan Adil Öksüz'ün gerçekten 'Genelkurmay imamı' olduğu ileri sürüldü.

MUĞLA'DA ADİL ÖKSÜZ ALARMI

Adil Öksüz’ün Muğla’nın sahil kesiminden bir tekneyle Yunan adalarına kaçacağı ihbarı üzerine polis ve Sahil Güvenlik ekipleri alarma geçti. Özellikle Bodrum, Marmaris ve Datça’da teknelerde arama yapan güvenlik güçleri, Öksüz’ün izine rastlayamadı. Her yerde aranan Adil Öksüz ile ilgili duyarlı olan vatandaşlar tarafından her gün yüzlerce ihbarın yapıldığı belirtildi.

"GENELKURMAY İMAMI"

FETÖ'nün darbe girişiminin en önemli isimlerinden gösterilen ve Hava Kuvvetleri imamı olarak ifade edilen Adil Öksüz'ün aslında Genelkurmay imamı olduğu ileri sürüldü. Buna gerekçe olarak da darbe girişiminden bir hafta gerçekleşen toplantılar ön plana çıkıyor. İlk olarak Ankara Çankaya Çayyolu’ndaki villada ve daha sonra Çukurambar’daki evde yapılan toplantılara katılan çok sayıda general ve subayın verdiği ifadelerden yola çıkan güvenlik birimlerinin, Adil Öksüz’ün “Genelkurmay imamı” olduğu yönünde ciddi bilgiler elde ettiği öğrenildi.

Yorumlar