Adana'daki terör operasyonu

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan ve Gülbahçesi Kız Anadolu Lisesinin bahçesindeki Atatürk büstüne molotofkokteyliyle yapılan saldırının şüphelisi olduğu ortaya çıkan zanlı, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan ve Gülbahçesi Kız Anadolu Lisesinin bahçesindeki Atatürk büstüne molotofkokteyli ile düzenlenen saldırının şüphelisi olduğu ortaya çıkan zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, 5 Ekim'de terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan ve Gülbahçesi Kız Anadolu Lisesi'nin bahçesindeki Atatürk büstüne motolofkokteyli ile yapılan saldırının zanlısı olduğu ortaya çıkan H.Ş'nin Çocuk Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen zanlı, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, aynı operasyonda gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 7 şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı belirtildi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 Ekim'de, şafak vakti kent merkezindeki 11 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlemiş, 8 şüpheliyi gözaltına almıştı.

Yorumlar