Survivor 2017 Ünlüler ve Gönüllüler kadrosu için ilginç bir isim idda edildi!

Ekranların en heyecanlı yarışmalarından biri olan Survivor 2017 için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Survivor 2017 Ünlüler ve Gönüllüler kadrosu için geçtiğimiz günlerde Kerimcan Durmaz ile görüşüldüğü idda edildi.

Birbirinden heyecanlı yarışmaları ve ilginç yarışmacıları ile yeniden ekrana gelecek olan Survivor 2017 için geçtiğimiz günlerde ortaya yeni bir idda atıldı. Henüz yarışmacıları kesinleşmeyen yarışma için Acun Ilıcalı'nın yaptığı her paylaşım olay yaratıyor. Bu paylaşımlardan birisi de ünlü DJ Kerimcan Durmaz ile ilgili oldu. Acun Ilıcalı ve Kerimcan Durmaz'ın biraraya gelerek yemek yediği fotoğraf Ilıcalı tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Bu paylaşımın üzerine birçok kişi ünlü DJ için Survivor 2017 Ünlüler ve Gönüllüler kadrosu içerisinde yer alabilir olarak yorumlandı. Durmaz ve Ilıcalı konu ile ilgili açıklama yapmazken hayranlarının aklında soru işareti kaldı. 

KERİMCAN DURMAZ İDDASI SÜRÜYOR

Survivor 2017 için Acun Ilıcalı çalışmalarını hızlandırdı. Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ilıcalı kiminle fotoğraf paylaşırsa onun Survivor 2017 Ünlüler ve Gönüllüler kadrosu içerisinde yer alma ihtimali üzerinde duruluyor. Bu fotoğraflardan birisi de geçtiğimiz günlerde son günlerde sosyal medyanın çok konuştuğu isimlerden biri olan Kerimcan Durmaz ile oldu. İkilinin yemek yemesi ve Kerimcan Durmaz'ın bunu snaplerinde de paylaşması Survivor iddasını güçlendirdi.

YENİ SURVİVOR ÇOK GÜLDÜRECEK

Geçtiğimiz günlerde muhabirlere kısa bir açıklama yapan Acun Ilıcalı Sürvivor 2017 için gelecek sene çok iddalı olduklarını söyledi. Güzel bir Survivor yapacaklarını ve yavaş yavaş hazırlıklara başladıklarını belirten Ilıcalı Survivor 2017 Ünlüler ve Gönüllüler kadrosu içinde sürpriz isimlerinde olduğunu bunun sürpriz olduğu için söyleyemeyeceğini belirtti. Ayrıca 2-3 tane ilginç ismin olduğunu ve söylese çok gülüneceğini dile getirdi. 

BAŞKA BİR SURVİVOR YUNANİSTAN İÇİN

TV8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı Türkiye'de gerçekleşecek Survivor 2017 dışında aynı zamanda Yunanistan kanalı için de Survivor hazırlıklarında olduğunu bellirtti. Yarışmanın içeriğinin Yunan televizyonuna uyarlanarak Yunanistan Ünlüler ve Yunanistan Gönüllüler şeklinde olacağını duyurdu. Ilıcalı Survivor hayranları için "Büyük ihtimalle Yunanistan'da da Survivor yapacağız. Yunan televizyonuna Yunan ünlüleri Yunan gönüllüleri şeklinde bir Survivor yapacağız. Onu da Dominik'te çekeceğiz. Bizim için de yeni bir heyecan olacak. Öğleden sonraları Yunan oyununu seyretmeye gideceğiz. Kim kazanıyor ne yapıyor diye. Zaten işimiz azdı biraz daha artacak." cümlelerine yer verdi.

Yorumlar