Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa Ilıcalı kimdir? Kaç yaşına girdi?

Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa Ilıcalı kimdir sorusu insanlar tarafından merakla araştırılıyor. Melisa Ilıcalı kaç yaşına girdi sorusuyla ilgili detaylar haberimizde.

Bugün sosyal medyada çok konuşulan konular arasında Melisa Ilıcalı yer alıyor. Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa Ilıcalı yeni yaşına girdi. İnsanlar şimdi Melisa Ilıcalı kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Melisa Ilıcalı ile ilgili merak edilen detaylar insanlar tarafından araştırılıyor. Acun ve Şeyma Subaşı çiftinin kızı Melisa Ilıcalı kaç yaşına girdi sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

MELİSA ILICALI KİMDİR?

Melisa Ilıcalı, Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın kızıdır. Şeyma Subaşı'nın sosyal medya paylaşımlarından tanıdık bir yüz haline gelen Melisa Ilıcalı yeni yaşını kutluyor.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subası'nın kızı Melisa Ilıcalı 5 yaşına girdi.Doğum günü partisinde oldukça neşeli görünen sevimliliği ile bütün dikkatleri üzerine çekti.

ACUN ILICALI KİMDİR?

Acun Ilıcalı, 29 Mayıs 1969 tarihinde Edirne'de doğdu. Babası Ergün müteahhitlik işiyle uğraşıyordu. Annesi İlknur ise kooperatifler il müdürüydü. Ilıcalı, ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklal İlkokulu'nda tamamladı. Kadıköy Anadolu Lisesi'nde öğrenim gördü. İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nü kazandı, ancak okulu bitiremedi. Daha sonra Bodrum'a giderken geçirdiği bir trafik kazası sonucu annesini ve babasını kaybetti. Bu dönemde büyük bir travma yaşadı. 1994 yılında da Bağdat caddesinde ağır bir motosiklet kazası geçirdi. Kazada sol kolu kırılan Ilıcalı, arkasında oturan arkadaşını da kaybetti. Ailesinden kalan mirası da iki yıl içerisinde tüketti. Daha sonra Bağdat caddesine bir kot dükkanı açmıştır. Fakat kısa bir sürenin ardından zarar ederek batmıştır.

Yorumlar