Acıbadem Metrobüs Kazasında yaralılar var!

İstanbul Acıbademde bu sabah saatlerinde D-100 karayolunda seyir halinde bir metrobüsün yoldan çıkması sonucu 6 aracı altına aldı. 11 yaralının olduğu belirtilen kazayla ilgili polis tarafından başlatıldı.

Sabah saatlerinde İstanbul Acıbadem mevkiinde D-100 karayolun bir metrobüs’ün yoldan çıkması sonucu zincirleme kaza meydana geldi. Kazanın bir yolcunun metrobüs şoförüne vurması nedeniyle meydana geldiği belirtilen kazada Metrobüs’ün yoldan çıkması sonrasında 6 aracı altına aldı. Yaşanan büyük kaza sonrasında D-100 karayolunda trafik durma noktasına gelirken kaza sonucu İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada otobüs şoförü dahil 11 kişinin yaralandığını açıkladı.

ŞOFÖRE ŞEMSİYE İLE VURDU

Acıbadem D 100 karayolunda sabah saatlerinde meydana gelen metrobüs kazasının nedeni henüz netleşmezken, kazayla ilgili ortaya korkunç iddialar atıldı. Görgü tanıklarının vermiş oldukları iddialara göre; metrobüs şoförüyle yolcular arasında çıkan tartışma sonrasında çıkan arbede sırasında şoförün kafasına şemsiyeyle vurulması sonrasında şoförün aracına hakimiyetini kaybederek sola çıkması  sonrasında meydana geldiği belirtiliyor. Bir diğer iddiaya göre de; metrobüs şoförüyle bir yolcu arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrasında yolcu şoföre tekme attı. Bu tekmenin ardından şoför direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride girdi.

İKİ OTOMOBİL MİNİBÜSÜ ALTINA ALDI

İstanbul Acıbadem’de yoldan çıması sonucu meydana gelen kazada metrobüs oldukça yoğun olan D-100 karayoluna girdi. İki otomobil ve bir minibüsü altına alan metrobüs, iki katlı bir otobüse çarparak ancak durabildi. Kazada yaralananlar olay yerine gelen ambulanslarla en yakın hastanelere götürülürken, kazanın temizlenme çalışmaları devam ediyor. Polis kazanın yaşanmasına neden olan iddia hakkında inceleme başlattı.

AÇIKLAMA İBB'DEN GELDİ! "YOLCULARDAN BİRİ SÜRÜCÜYE SALDIRDI"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Valilik  Acıbadem'de gerçekleşen metrobüs kazasının yolculardan birinin şoförü darp etmesi sonucunda meydana geldiğini doğrularken, Valilik kazada 11 kişinin yaralandığını açıkladı.  

Yorumlar