Acemi kasaplar hastaneye akın etti!

Kurban Bayramı'nda Kayseri, Sivas, Kırıkkale ve Yozgat'ta 347 kişi kurban keserken yaralanma sonucunda hastanelik oldu.

Kurban Bayramı'nın birinci gününde her sene olduğu gibi benzer haberler de geliyor. Acemi kasaplar yine hastaneye akın etti. Kayseri, Sivas Kırıkkale ve Yozgat'ta şu ana kadar 347 kişinin kurban keserken yaralanarak hastaneye başvurduğu belirtildi.

KAYSERİ'DE 145 KİŞİ HASTANEYE KOŞTU

Kayseri'de Kurban Bayramı'nın birinci gününde kurban kesmeye çalışırken kendini yaralayanlar sabah saatlerinden itibaren Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi ve kentteki özel hastanelerde yoğunluğa neden oldular.

Kayseri'de kurban kesimi nedeniyle şu ana kadar çeşitli yerlerinden yaralanan 145 kişi tedavi gördü.

SİVAS'TA DA BENZER MANZARA

Kayseri'deki manzara Sivas'ta da yaşandı. Bayramın ilk gününde acemi kasaplar kendilerini yaralayarak hastaneye akın etti. Sivas'ta da 100 kişinin şimdiye kadar hastaneye başvurduğu belirtiliyor.

Yaralılardan bazıları ambulans ile hastanelerin acil bölümlerine getirilirken bazıları kendi imkanları ile geldi ve tedavi oldu. Yaralıların büyük çoğunluğu ayakta tedavi gördü.

KIRIKKALE'DE KURBAN YARALANMASI BİLANÇOSU

Kırıkkale'de ise şu ana kadar kurban keserken yaralanan 70 kişi hastaneye başvurdu. Yüksek İhtisas ve Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine başvuran yaralıların bir kısmı, ayakta tedavi edildi. Kırıkkale'deki yaralanmaları, bıçak ve satır kesiği, hayvan tepmesi sonucu meydana geldiği öğrenildi.

NEFES BORUSUNDA ET KALDI

Kırıkkale'de kesim sonucu meydana gelen kazaların yanı sıra Hacılar beldesinde kurban eti yerken nefes borusunda et kalan 66 yaşındaki Osman Erdoğan, 112 Acil Servis ekiplerince Yüksek İhtisas Hastanesine getirildi. Erdoğan'ın boğazına kaçan et çıkarıldı. Erdoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YOZGAT'TA BİLANÇO

Yozgat'ta da kurban yaralanmaları sonucunda şu ana kadar 32 acemi kasap hastanelere başvurdu. Yaralıların büyük çoğunluğu ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Yorumlar