Aboubakar hayran kaldı!

Beşiktaş’ın yeni transferi Vincent Aboubakar, Vodafone Arena’daki ilk maçına Gaziantespor maçında çıktı. İlk maçında golle buluşan Kamerunlu forvet, “Tam benim sevdiğim gibi ateşli taraftarımız var.İyi ki Beşiktaş’a gelmişim” yorumunu yaptı.

Beşiktaş’ın yeni transferi Vincent Aboubakar, Vodafone Arena’daki ilk maçına Gaziantespor maçında çıktı. İlk maçında golle buluşan Kamerunlu forvet, “Tam benim sevdiğim gibi ateşli taraftarımız var. Böyle tribünler karşısında daha fazla motive oluyorum. İyi ki Beşiktaş’a gelmişim” yorumunu yaptı. Siyah-beyazlı oyuncular ise “Sen asıl stat tamamen dolduğunda görürsün taraftarı” ifadelerini kullandı.

“İYİ Kİ GELMİŞİM BEŞİKTAŞ’A”

Porto’dan Beşiktaş’a transfer olan ve kısa sürede kendini kanıtlayan Aboubakar, ilk olarak U21 ile oynanan hazırlık maçında golü bulmuştu. Cumartesi günü ilk kez Vodafone Arena’ya çıkan Vincent Aboubakar, taraftara hayran kaldı. İlk maçında gol de atan Aboubakar, “Tam benim istediğim taraftar profili. İyi ki gelmişim Beşiktaş’a” ifadelerini kullandı.

“SEN BİR DE STADI DOLU GÖR”

Aboubakar’ın bu sözleri karşısında takım arkadaşlarının ise “Sen asıl Vodafone Arena tamamen dolduğunda gör taraftarı. Daha hiçbir şey görmedin” diye konuştukları bildirildi. 24 yaşındaki Vincent Aboubakar’ın, takım içindeki pozitif hava ve arkadaşlık ortamına da hayran kaldığı öğrenildi.

“ÇOK DOĞRU BİR YERE GELDİĞİME YÜREKTEN İNANIYORUM”

Vincent Aboubakar, teknik heyetin oyun anlayışını tamamen hücum futbolu üzerine kurmasının kendisi açısından önemli bir fırsat olduğunu da dile getirdi. Aboubakar, “Çok doğru bir yere geldiğime yürekten inanıyorum. Çok iyi bir takımız. Çok daha iyi olacağız. Takımda çok klas oyuncular var. Hazırlık maçında bile bu kadar seviniyorsak, takım olma yolunda doğru işler yapıyoruz demektir” dedi.

Yorumlar