Abdurrahman Erzurum yazdı: ''HAYDİ AYAĞA KALK CHP''

Erzurum: ''Bu CHP iktidar olmak istemiyor ve bu kafayla giderse kesinlikle iktidara gelme şansı yoktur.''

Eskiden “acaba” deyip bazen şüphelenirdim ama şimdi tamamen inandım. Bu CHP iktidar olmak istemiyor ve bu kafayla giderse kesinlikle iktidara gelme şansı yoktur.
Seçim zamanı, “Seçimi kaybedersem asla Sayın Kılıçdaroğlu’nun karşısına aday olarak çıkmam. Vefasız insan değilim” diyen seçimlerden sonra, “Önümüzden yürü derlerse yürürüm” diyen, şimdi ise “Ben imza toplamayacağım, ama örgüt kendisi çözecektir bu işi” diyerek isyanı ateşleyen Muharrem İnce de gelse CHP’nin şansı yoktur.
Bir tarafta tüm seçimleri kaybedip her seferinde yanlışlarına odaklanan hatayı kendisinde arayıp yenilenmeye çalışan Ak Parti, diğer tarafta seçimlerden memnun olan ve oy kaybını liderde arayıp hatalarını göremeyen CHP.
Yanlış taktik, yanlış mantalite ile oynayan takımın teknik direktörünü değiştirerek şampiyon olmaya çalışması gibi bir durum.
Bakın şimdi...
Bir ülkede her iki kişiden birinin tercihi olan Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yemin edecek. CHP ise bugün törene katılacaklarını ama ayağa kalkmayacaklarını açıkladı.
Beştepe'de düzenlenecek "Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni"ne 28 ülkenin devlet, hükümet, meclis ve heyet başkanlarının yanı sıra çok sayıda yerli ve yabancı konuk katılacak.
Fakat mecliste CHP ayağa kalkmayacak.
Peki neden?
“Başbakanın karşısında bugüne kadar ayağa kalkmıyorduk. Artık tarafsız bir cumhurbaşkanı yok. Bir partinin genel başkanına ayağa kalkma gibi bir geleneğimiz yok. Tarafsızlığını yitirmiş bir kişiye karşı ayağa kalkma gibi bir gelenek yok.”
Kılıçdaroğlu’nun “Niye tebrik edeyim” demesi gibi.
Bir de seçim zamanı bin bir takla atarak bu kesimin oyunu alabilmeyi ümit ediyorsunuz.
Çok beklersiniz. Önce bu milletin iradesine saygılı olmayı öğrenin. Kendinizi hatasız görmekten vazgeçin. Her yerde her şeyi sadece ve sadece sizin bildiğinizi sanmaktan vazgeçin. Halkı “cahil” olarak görmekten vazgeçin.
Bir kere deneyin. Uyumlu olmaya çalışın, kabullenin, saygı duyun.
Seçim gecesi garip paylaşımları yapan daha sonra paranoyak ve şizofren diye suçladığınız CHP’liler de artık gerçekten durum ciddi.
15 Temmuz sonrası “Yenikapı Ruhu” ile ümitlenmiştik.
Bitirin artık bu kini, nefreti ve düşmanlığı..
Bir deneyin, bakın ne kadar rahatlayacaksınız..
Bu arada Çorlu’da yaşanan elim tren kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim.

Yorumlar