Abdullah Karacan kimdir? Nereli, kaç yaşında ve öldü mü?

Abdullah Karacan kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Abdullah Karacan nereli, kaç yaşında ve öldü mü sorularıyla ilgili detaylar haberimizde.

Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan'a silahlı saldırı düzenlendi. Yaşanan bu olayın ardından insanlar internette Abdullah Karacan kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Karacan, Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan lastik fabrikasına ziyarete gittiği sırada silahlı saldırıya uğradı. Peki Abdullah Karacan nereli, kaç yaşında ve öldü mü? İşte tüm detaylar...

ABDULLAH KARACAN KİMDİR?

Abdullah Karacan silahlı saldırıya uğradı. Karacan'la birlikte ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Ağır yaralanan Abdullah Karacan ve diğer yaralı, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Abdullah Karacan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Peki Abdullah Karacan kimdir? İşte cevabı...

Abdullah Karacan, Lastik İş Sendikası Genel Başkanı'dır. Kocaeli'nin en güçlü sendikacısı olarak bilinmektedir.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Alınan bilgiye göre, Lastik-İş Genel Başkanı Karacan, Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan bir lastik fabrikasını ziyarete geldiği esnada, henüz belirlenemeyen nedenle fabrikada çalışan işçilerden Sedat U'nun silahlı saldırısına uğradı.

Saldırıda, Karacan ile yanındaki iş yeri temsilcisi Osman Bayraktar, vücutlarına aldığı kurşunlarla yaralandı. Abdullah Karacan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yorumlar