A101, uygun fiyatlı Sony Xperia XA satacak

A101 yeni yayınlandığı aktüelde uygun fiyatlı Sony Xperia XA satacağını duyurdu. Şimdi insanlar A101'de uygun fiyatlı olarak satışa çıkacak Sony Xperia XA'yı merak etmeye başladı. İşte detaylar...

A101 Marketler Zinciri bu haftada birbirinden farklı teknolojik ürünleri satışa sunmaya hazırlanıyor. A101 Marketler Zinciri'nin bu haftaki teknolojik ürünleri arasında Sony'nin fiyat ve performansıyla dikkat çeken Sony Xperia XA yer alıyor. İnsanlar şimdi bu haftaki A101 ürünleri merak ediyor. Üst düzey amiral telefonların 5000 TL'ye kadar çıktığını görüyoruz. Bu sebeple insanlar daha uygun fiyata, performans düzeyi iyi düzeyde olan telefonları almak istiyor. Sony'nin fiyat ve performans açısından dikkat çeken ürünü Sony Xperia XA A101'in binlerce mağazasında sınırlı miktarda gönderilecek.

A101 UYGUN FİYATLI SONY XPERİA XA SATACAK

A101, bu hafta teknolojik ürünleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. BİM’den elini hızlı tutan A101 şubelerinde Sony Xperia XA satışı yapmaya başlayacak. Ünlü marketler zinciri, Sony’nin fiyat ve performans telefonu Xperia XA’yı piyasada görülmemiş bir fiyata satacak.



Ülkemizde dövizin de yükselmesiyle akıllı telefon fiyatları aldı başını gidiyor. Üst düzey amiral gemilerinin 5000 TL barajını geçip 6000’e hatta 7000’e doğru gittiğini görüyoruz. Bu tarz durumlarda pek çok kullanıcı daha uygun fiyatlı akıllı telefonlara yönelmek istiyorlar. Tam da bu noktada ülkemizde son yılların en büyük rekabetlerinden biri yaşanıyor. BİM ile A101 arasında geçen bu mücadele, akıllı telefon başta olmak üzere pek çok teknolojik üründe yaşanıyor.

A101'DEN SONY XPERİA XA SÜRPRİZİ

Özellikleriyle tam bir fiyat performans ürünü olan Sony Xperia XA akıllı telefonunu kısa süreliğine satışa sunacak olan A101, internet piyasalarında bile pek görülmeyen bir fiyat kampanyası ile Babalar Günü’nü kutlamaya hazırlanıyor.

5 inçlik HD bir ekrana sahip akıllı telefonu 699 TL’den satmaya hazırlanan A101, piyasadaki modellere nazaran en az 50 TL daha uygun bir fiyat belirlemiş. Fiyatının uygun olmasının yanında 2 yıl Sony Türkiye garantisi altında olan Xperia XA akıllı telefon, 13MP arka kamera, 8MP ön kamera gibi özellikleriyle telefonda kameraya önem veren kişileri de kısmen mutlu etmeyi başarıyor.

SONY XPERİA XA TEKNİK ÖZELLİKLERİ

MediaTek MT6755 (helio P10) yonga seti
Mali-T860 MP2 GPU
5 inç HD IPS LCD Ekran
2GB RAM
16GB Depolama Alanı
13MP f / 2.0 diyafram aralığına sahip arka kamera
8MP f / 2.0 diyafram aralığına sahip ön kamera
2300 mAh batarya

Yorumlar