A101 uygun fiyatlı oyuncu ekipmanları satacak

A101 Marketler Zinciri oyun severler için A101 uygun fiyatlı oyuncu ekipmanları satacak. A101 uygun fiyatlı oyuncu ekipmanları ile ilgili merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A101 Marketler Zinciri bu haftaki aktüel ürünler kataloğundaki ürünleri vatandaşlara duyurdu. A101 bu kataloğuyla geçen hafta karne alan çocukları ve ailelerini de sevindirmeyi amaçlıyor. Firma oyun severler için uygun fiyatlarıyla çeşitli ürünleri satışa sunacak. Türkiye genelinde şu anda 7000'den fazla mağazası olan A101'in bu kampanyası birçok kişinin yüzünü güldürdü. Bu hafta A101 uygun fiyatlı oyuncu ekipmanları satacak. Oyuncu ekipmanlarına ilişkin merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A101 UYGUN FİYATLI OYUNCU EKİPMANLARI SATACAK

A101 her hafta olduğu gibi bu hafta da uygun fiyatlarla alternatif ürünleri kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. 2008'de ülkemizde 121 mağaza açarak piyasaya giriş yapan perakende market zinciri A101, yıllar içinde büyük gelişme gösterdi. Türkiye genelinde şu anda 7000'den fazla mağazası olan A101, yeni kampanyalarla müşterilerinin karşısına geçiyor.

Şirket, Piranha markasının oyuncu odaklı mouse ve klavyelerini önümüzdeki hafta müşterilerinin beğenisine sunacak. Teknoloji fırsatlarının bol olduğu yeni bültende, bilgisayar oyuncularının da dikkatini çekebilecek ürünler bulunmakta. Daha önce de satışa sunulan mouse, klavye ve kulaklık üçlüsünden bu sefer klavye ile mouse satılacak. Mart ayında satılan mouselar 19,95 TL iken yeni bülten ile beraber 24,95 TL karşılığında satışa çıkarılacak.

Fiyatı çok az da olsa artan klavye ise yine en çok ilgi görecek ürünlerden biri olacak gibi duruyor. 27,50 TL karşılığında alabileceğiniz bu klavye, 7 renkli LED aydınlatmaya sahip güzel bir oyuncu klavyesi. Klavyeden ve mousedan üst düzey beklentileriniz yok ise bu iki ürün de uygun fiyatıyla ihtiyacınızı karşılamak için ideal bir seçim olarak karşımıza çıkmaktadır.

A101'DEN SONY XPERİA XA SÜRPRİZİ

Özellikleriyle tam bir fiyat performans ürünü olan Sony Xperia XA akıllı telefonunu kısa süreliğine satışa sunacak olan A101, internet piyasalarında bile pek görülmeyen bir fiyat kampanyası ile Babalar Günü’nü kutlamaya hazırlanıyor.

5 inçlik HD bir ekrana sahip akıllı telefonu 699 TL’den satmaya hazırlanan A101, piyasadaki modellere nazaran en az 50 TL daha uygun bir fiyat belirlemiş. Fiyatının uygun olmasının yanında 2 yıl Sony Türkiye garantisi altında olan Xperia XA akıllı telefon, 13MP arka kamera, 8MP ön kamera gibi özellikleriyle telefonda kameraya önem veren kişileri de kısmen mutlu etmeyi başarıyor.

Yorumlar