Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ücretsiz geçişler sona erdi

İstanbul'un iki yakasını birleştiren 3.kez birleştiren Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ücretsiz geçişler gece yarısından itibaren sona erdi.

İstanbul'un iki yakasını birleştiren 3.kez birleştiren Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ücretsiz geçişler gece yarısından itibaren sona erdi.

6 GÜNLÜK ÜCRETSİZ GEÇİŞLER SONA ERDİ

26 Ağustos'ta büyük bir çoşkuyla açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve otoyolunda 6 gün süren ücretsiz geçişlerin ardından ücretli geçişler başladı.

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

HGS, OGS ve kredi kartıyla ödeme sisteminde yaşanan sorunlar,  otoban çıkışlarında uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu. Bazı sürücüler duruma korna basarak tepki gösterdi. Yaklaşık 1 saat süren sorunun çözülmesinin ardından oluşan trafik sona erdi.

KÖPRÜDE SELİFE ÖLÜM GETİRDİ

4 gün önce açılışı yapılan ve bir çok özelliği bakımından dünya da benzeri olmayan mega proje Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden ilk acı haber malesef bu sabah geldi. Yavuz sultan Selim köprüsünde selfie (özçekim) yapmak için araçlarını durduran meraklı varandaşlar büyük bir kazanın yaşanmasına neden oldu. Yük taşıyan kamyonların karıştığı kazada ilk belirlemelere göre bir vatandaş hayatını kaybetti.

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Elde edilen ilk bilgilere göre köprünün Avrupa yakasına geçiş istikametinde meydana gelen kazaya en az 2 TIR birbirine girdi. 1 kişinin hayatını kaybettiği 1 kişinin de yaralandığı kazanın ardından trafik her iki istikamette de durma noktasına geldi.

Yorumlar