4N1K dizisi hangi kanalda? 4N1K oyuncu kadrosu ve yayınlanma tarihi

4N1K dizisi hangi kanalda yayınlanacak sorusu birçok kişi tarafından merak ediliyor. 4N1K oyuncu kadrosu ve yayınlanma tarihi ile ilgili tüm detaylar Ajanshaber.com'da.

Yakında izleyici karşısına çıkacak 4N1K dizisi için yaklaşık bir yıldır çalışmalar sürüyor. Kitabı okuyan ve filmi izleyen izleyiciler 4N1K dizisinin nasıl olacağını merak etmeye başladı. Ödüllü Yazar Büşra Yılmaz'ın aynı adlı eserinden uyarlanacak olan dizi şimdiden dikkat çekmeye başladı. İnsanlar şimdi 4N1K dizisi hangi kanalda yayınlanacak sorusuna yanıt arıyor. Gelen açıklamalara göre 4N1K dizisi Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. 4N1K oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Dizinin oyuncuları arasında Gözde Mutluer, Burak Yörük, Hasan Denizyaran, Sina Özer ve Cemrehan Karakaş gibi isimler yer alıyor. 4N1K yayınlanma tarihi ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

4N1K DİZİSİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken diziyle ilgili sorulan soruların başında 4N1K dizisi hangi kanalda yayınlanacak yer alıyor. Yaklaşık 1 yıldır diziyle ilgili yoğun hazırlıklar yapılıyordu. Bu araya bir de sinema filmi çekimi de sığdırıldı. Gençliğin gözdesi olan 4N1K dizisine ilgi yoğun gözüküyor. Dizi Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

4N1K OYUNCU KADROSU

Yapımcılığını Öner Arslanel / Fabrika Yapım’ın yaptığı başrollerinde Gözde Mutluer, Burak Yörük, Hasan Denizyaran, Sina Özer, Cemrehan Karakaş ve Cihan Şimşek’in yer aldığı yeni dizi ”4N1K” yakında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Ödüllü yazar Büşra Yılmaz’ın aynı adlı eserinden sinemaya uyarlanan ”4N1K” şimdi de dizi olarak seyircisiyle buluşacak.

4N1K YAYINLANMA TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Yaklaşık 1 yıldız 4N1K dizisi için yoğun hazırlıklar vardı; bu araya bir de sinema filmi çekimi de sığdırıldı ve gençliğin gözdesi olan 4N1K dizi Temmuz 2018’de yeni sezonda da devam etmek üzeri izleyicisi karşısında olacak.


4N1K KONUSU VE DETAYLAR

Dizi yazar Büşra Yılmaz’ın 4N1K adlı romanında uyarlanacak bir dizi olacaktır. Yazar Büşra Yılmaz Kitabında ise; Yaprak adındaki bir genç kızın aşk ile yüzleşmesi anlatılıyor. Çocukluktan beri yakın arkadaş olduğu dört erkek yüzünden farklı bir şekilde büyüyen ve onlar yüzünden aşka uzak olan bu kız için hayatta bir tek Ali, Oğuz, Gökhan ve Sinan vardır. Fakat doğum günü çıkıp geldiğinde yeni yaşı ile birlikte hayatı da değişir. Kim olduğunu bilmediği birinden gizemli bir hediye alır ve Yaprak aşk ile yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Yorumlar