40 milyon Euro’luk pazarlık!

Galatasaray yönetimi ile Bruma’nın menajeri Catio Balde arasında görüşmeler başladı.

Kontratının bitmesine 1 yıl kalan Portekizli’ye yıllık 1.1 milyon Euro olan garanti ücretinin 2 milyon Euro’ya yükseltilmesi teklifini yapan yönetim serbest kalma bedeline 40 milyon Euro olarak sözleşmeye yazacak. Bruma’nın menajeri ise yıllık ücret olarak 2.5 milyon Euro isterken oyuncunun Premier Lig’i çok istediğinin altını kalın çizgilerle çizdi. Calde ayrıca serbest kalma bedelinin 30 milyon Euro’nun altında olmasını istedi.

10 milyon Euro ve bonusları ile yaklaşık 13 milyon Euro’ya ulaşan transferi ile Bruma, sarı-kırmızılıların kadrosundaki en pahalı oyuncu olarak öne çıkıyor. Sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Portekizli oyuncu ile sözleşme uzatmak için görüşmeler de başlandı. G.saray yönetimi ile oyuncunun menajeri Catio Balde arasında geçtiğimiz günlerde bir görüşme gerçekleştirilirken taraflar isteklerini masaya koydu, fikir alış verişinde bulunuldu.

2017-18 sezonu sonunda kontratı bitecek olan Bruma’yı bırakmak istemeyen G.Saray, yıllık 1.1 milyon Euro alan oyuncuya yıllık 2 milyon Euro ve maç başına 20 bin Euro olan ücretini de devam ettirme yönünde bir teklifte bulundu. Bruma’nın menajeri ile yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücrette ısrar ederken oyuncunun da Premier Lig’de oynamak istediğinin altını çizdi.

Önce derbi sonra bruma

Sarı-kırmızılı yönetim ise Bruma’nın sözleşmesini uzatıp serbest kalma bedelini de 40 milyon Euro olarak belirlemekten yana. Yeni sözleşme ile birlikte toplamda 6.5 yıla çıkacak olan kontrat sayesinde en önemli değerini elinde tutmak isteyen yönetim ise bu konuda Catio Balde ile henüz bir uzlaşma noktası bulamadı.

Balde, serbest kalma bedelini 30 milyon Euro seviyesinin altına çekmeye uğraşırken taraflar derbinin ardından bir kez daha masaya oturmak üzere anlaştı. F.Bahçe maçından önce kimsenin aklını karıştırmak istemeyen ve bu nedenle de görüşmeyi gizli tutan sarı-kırmızılı yönetim sezonun ilk yarısının bitmesi ile birlikte Bruma’ya imza attırmak en büyük isteklerinden de biri.

Balde: Dev kulüpleri uyandırdı

Portekizli oyuncunun menajeri Catio Balde, Portekiz basınına da konuyla ilgili açıklamalarında bulundu. Premier Lig ekiplerinin ilgisine dikkati çeken Balde, “Bruma, tabii ki Avrupa’nın dev kulüplerini de uyandırdı. Sonrasında neler olacak göreceğiz. Bruma’nın Premier Lig’e gitmesi harika olur. Bunu hak ediyor ama bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar