30 Eylül MasterChef Türkiye dokunulmazlığı kim aldı?

30 Eylül Master Chef Türkiye büyük heyecana sahne oldu. Takımlar sporcular için sağlıklı ve kalorisi yüksek yemekler yaptılar. Tadım yapan sporcuların verdiği oylar sonucunda takım oyununu Mavi takım kazandı. Kırmızı takım dün olduğu gibi yine dokunulmazlık oyunu oynayacak ve aralarından 2 kişiyi yazarak eleme potasına koyacaklar. Eleme potası öncesi dokunulmazlık yarışı var. 30 Eylül Master Chef Türkiye dokunulmazlığı kim aldı ?

Master Chef Türkiye dünki bölümde Kırmızı takım kaybetmiş Master Chef Esra ve Master Chef Zeynep siyah önlük giymişti. Bugünkü dokunulmazlık oyununda takım kaptanı Master Chef Murat, Meltem, Hakan, Eslem, Uğur arasında dokunulmazlığı kim aldı hep beraber göreceğiz. Şefler yarışmacılara Hollandez Sos ile Eggs Royal yapmaları görevini verdiler. Üstelik tek elleriyle bu yemeği yapacaklar.

Master Chef 5. haftası tüm hızıyla devam ediyor. 29 Eylül Master Chef programında takım oyununu kaybeden Master Chef Murat önderliğinde yarışan Kırmızı Takım olmuştu.  Önce dokunulmaz kim oldu onu açıklayalım dokunulmazlığı kazanan isim Master Chef  Murat oldu.  Peki 30 Eylül Master Chef Kim Elendi ? Kırmızı takımda yapılan oylama neticesinde Master Chef Zeynep ve  Master Chef Esra elenme adayı oldular.  Pazar günü yapılacak oyunlar sonrası diğer iki elenme adayı belirlenecek ve kimin gittiği belli olacak.

Yapılan oylama sonucunda  Zeynep, Eslem ve Esra 3 oy aldığı için elenme adaylarını takım kaptanı Murat belirledi.  Masterchef Murat,  Master Chef Zeynep ve Master Chef Esra olarak elenme adaylarını açıkladı. Yarın yayınlanacak programda yeni takım oyunu oynanacak ve kaybeden takımdan 2 kişi daha elenme adayı olarak çıkacak.  4 kişilik elenme grubu belli olduktan sonra yapılacak yarışmada yarışmacılara örnek bir yemek veriliyor bu yemeği genelde jüri üyesi Hazer Amani yapıyor.  Hazer Amani tarafından yapılan yemeğe en çok yaklaşan ve tadını, dokusunu benzeten 3 yarışmacı önümüzdeki haftaya devam ederken bir kişi yarışmaya veda edecek ve Master Chef Türkiye yarışmasından ayrılacak.

MASTERCHEF TÜRKİYE KONUSU

14 MasterChef adayının kıyasıya rekabet edeceği programda profesyonel şefler; Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu yer alacak. Bu üç isim programda hem jüri üyesi hem de sunucu olarak görev alacak. Dünyada birçok televizyon kanalında prime time kuşağında yayınlanan ve iyi reyting alan yemek programı MasterChef'in kadrosunda 14 yarışmacı yer alacak. Eylül'de başlayacak yarışma, cumartesi ve pazar akşamları ekrana gelecek...

Yorumlar