28 Aralık 2018 Bu hafta vizyona girecek filmler

Film sinemada izlenir diyenler için 28 Aralık Cuma gününden itibaren vizyona girecek filmleri listeledik.. Peki 28 Aralık Cuma günü hangi filmler vizyonda? İşte tüm detaylar...

Bir haftanın daha sonuna geldik, bu hafta vizyonda 4'ü yerli yapım olmak üzere bizleri 8 film karşılayacak. Daha çok dram ve aile kategorileri önplanda olacak. 28 Aralık Cuma gününden itibaren vizyondaki olan filmler genellikle çocuklara ve ailelere hitap ediyor diyebiliriz. Üstelik DAĞ serisinden sonra keskin başarı elde etmiş Alper Çağlar'ın imzasının bulunduğu BÖRÜ vizyonda olacak. Yılın en çok beklenilen ve ABD'de yeni gösterime girmesine rağmen açılışı 60 milyon dolarla yapan Aquaman izleyicilerini bekliyor.

BÖRÜ (28 ARALIK 2018)

Yönetmen: Cem Özüduru, Can Emre
Senaryo: Alper Çağlar
Kategori: Savaş, Aksiyon
Oyuncular: Serkan Çayoğlu, Murat Arkın, Emir Benderlioğlu, Can Nergis, Ahmet Pınar, Zafer Algöz, Özge Gürel, Mesut Akusta

İrfan, Behçet, Turan, Asena, Kemal Boratav, Barbaros, Ayı Murat, Ömer, Tolga, Kaya, Baran ve Tan, Polis Özel Harekat'ın seçilmiş timlerini oluşturmaktadır. Eski Türkçe'de cesur, kurt, yiğit anlamına gelen Börü ismine bağlanmışlardır. Takdire şayan soğukkanlılıkları ve vatan aşkları onları her türlü zorluklarla başa çıkmalarını sağlar. FETO terör örgütünün askeriyeye sızmasının ardından ekibin her şeyi mercek altına alması gerekir ve kaotik ortamdan sıyrılıp Türkiye Cumhuriyetini tehtit edecek tüm unsurları kaldırmak ana vazifeleri haline gelir. Son olaylar üzerine ortaya çıkan hainlikler üzeirne Börü ekibinin hayatları pahasına kendilerini ve ülkelerini savunmaya geçmesini konu alıyor.

Eşitlik Savaşcısı (On the Basis of Sex) - 28 ARALIK 2018

Yönetmen: Mimi Leder
Senaryo: Daniel Stiepleman
Kategori: Dram, Biyografi
Oyuncular: Felicity Jones, Justin Theroux, Armie Hammer, Cailee Spaeny, Jack Reynor, Kathy Bates, Sam Waterston

Eşitlik Savaşcısı, gerçek hayattan ABD Yüce Mahkemesi'nin yargıcı ve aynı zamanda insan hakları savunucusu Ruth Bader Ginsburg'un amansız mücadelesini konu alıyor. Biyografi olarak öne çıkan ve yoğun olarak dramın ağır bastığı yapımın yönetmenliğini Mimi Leder üstleniyor.

Ruth Bader'in tek bir amacı var: Dünya kadın haklarını herkese bildirmek. Haklar için giriştiği önemli girişimler ve çalışmalarla popülerleşen ABD'nin ilk kadın hakimi erkeklerin yoğun olduğu bir okuldan mezun olmuştur. Hayatı boyunca cinsiyet eşitliği ve kadın hakları konuları üzerinde çalışmalar yürütür. Bu zorlu mücadelede onun en büyük destekçisi ruh eşi Marty Ginsburg olacaktır.

Aquaman (28 ARALIK CUMA)

Yönetmen: James Wan
Senaryo: Will Beall, James Wan, Geoff Johns
Kategori: Macera, Fantastik, Aksiyon, 3 Boyutlu
Oyuncular: Jason Momoa, Amber Heard, Nicole Kidman, Patrick Wilson, Willem Dafoe, Randall Park, Yahya Abdul-Matenn II

Yılın en çok beklenilen filmi DC Comics'in epik karakteri Aquaman üzerine. Justice League sonrasında denizlerin hakimi Aquaman, gelen türlü tehtidlere karşın yurdu Atlantis'i savunma mecburiyetine girecektir. Yönetmenliği başarılı yönetmen James Wan devralırken Aquaman'e Jason Momoa can veriyor.

Denizlerin hakimi sıfatına layık görülecek nitelikte olan Aquaman yarı insan yarı Atlantislidir. Her şey yolunda giderken birgün ana yurdu Atlantis tehditlere kurban gidecektir, Arthur Curry (Aquaman) bunu engellemek amacıyla her şeyden feragat edecek, amansız bir mücadelenin içine sürüklenecektir. Bu sırada kendisini yeniden keşfetme fırsatı doğacak aynı zamanda doğuştan kazandığı kral sıfatına layık olmaya çalışacaktır.

Troller ve Dinozorlar (Trolled) - 28 ARALIK 2018

Yönetmen: Alex Sebastian
Senaryo: BC Furtney
Kategori: Animasyon

Çocuklara güzel haber! bugün Troller ve Dinazorlar animasyon filmi vizyona giriyor. Ayrıca Alex Sebastian'ın yönetmenliği eşliğinde Trolled, sihirli yaratıklardan ve Prenses Cupcake'den oluşan samimi arkadaş grubunun Trol krallığını ele geçirmeye çalışan ejdere karşı koyma mücadelesini ele alıyor.

Güzeller güzeli prenses, şapşal dinazor, tatlı ve küçük troller, sihirli periler, ciddi elfler ve goblinler büyük bir maceraya adım atmak üzeredir. Kötülük ikonu ejder, Trol krallığını ele geçirmek maksadıyla planlarını hazırlamaya çoktan başlamıştır. Prenses Cupcake ve onun cesur arkadaşları güçlerini birleştirerek, adım attıkları macerada güçlü yaratık ejderi durdurmaya çalışacaktır.

Trileçe - 28 ARALIK 2018

Yönetmen: Ahmet Sönmez
Senaryo: H. Erkan Işıklı
Kategori: Dram
Oyuncular: Derda Yasir Yenal, Emirhan Oktay, Semra Dinçer, Gökhan Atalay, Ümit Bülent Dinçer

Bugüne kadar yaptığı yapımlar ile gündeme gelen ayrıca Altın Portakal En İyi Yönetmen Ödülü, Altın Portakal En İyi İlk Film Ödülü'ne layık görülen Ahmet Sönmez yönetmen koltuğuna oturacak. Dramın yoğun olarak yaşandığı Trileçe filmi bugünden itibaren vizyonda.

Fuat, yürekleri dağlayan bir olaydan sağ çıkmıştır. İstanbul'da daha on yaşında iken evlerinde çıkan yangınla tüm ailesini acı bir şekilde kaybeder. Ardından yetim kalan Fuat'a en yakın komşuları sahip çıkar. Arap kökenli Ali ve Kürt kökenli Mehmet, Fuat'ı sanki öz kardeşleriymiş gibi koruyup kollayacaktır. Yanan ev harabeye dönmüştür, Fuat evlerinden çıkarılan sandıkta bir mektup bulur ve Üsküp'te yaşayan akrabalarının olduğunu öğrenir. Ali ağabeyinden Üsküp'e gitmek için yardım ister. Kaosun hüküm sürdüğü Üsküp'e gitme fikri Ali'nin aklına yatmaz ve Fuat'a bunun tehlikeli olacağını belirtir. Fakat vicdanı el vermez ve Fuat'ı üzmemek adına bir plan yapar, yola çıktıklarında ise işler planlandığı gibi yürümeyecektir.

Müsaaadenizle Büyükler - (28 ARALIK 2018)

Yönetmen: Talip Karamahmutoğlu
Senaryo: Talip Karamahmutoğlu, Okay Karamahmutoğlu
Kategori: Aile
Oyuncular: Emre Altuğ, Enes Göçmen, Efe Koçyiğit, Alperen Efe Esmer, Tuana Coşkun, Nehir Seymenoğlu, Toprak Atar

Karamahmutoğlu kardeşlerinin yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği yerli yapım Müsaadenizle Büyükler, sokağa terk edilmiş köpeklerin bakımını üstlenen aynı zamanda yetişkinlerle mücadele etmek zorunda kalan bir grup vefalı çocuğun etrafında dönüyor.

Bir grup çocuk, ormanda terk edilmiş köpekleri o halde bırakmaya kıyamazlar. Köpekler için sıcak bir yuva hazırlığında bulunan çocuklar biraraya gelerek el birliği ile çalışmaya koyulacaktır. Çocuklar, sahipleri tarafından acımasızca ormana terk edilmiş köpeklerin hayatta kalması için mücadele verirken, könü niyeti bulunan birileri de köpekleri yok etmek için planlar yapacaktır. Sitenin güvenlik müdürü Hakan'ın desteğini sonuna kadar alan çocuklar kendilerini işin içinden çıkılmaz bir halde bulacaklardır.

Mary Poppins: Sihirli Dadı (Mary Poppins Returns) - 28 ARALIK 2018

Yönetmen: Rob Marshall
Senaryo: David Magee
Kategori: Aile, Fantastik, Müzikal
Oyuncular: Emily Blunt, Meryl Streep, Lin-Manuel Miranda, Colin Firth, Emily Mortimer, Ben Whishaw, Julie Walters

ABD'de erken gösterime giren Mary Poppins filmi toplamda 60.847.115$ hasılat yaptı.

1930'larda Londra'nın Büyük Buhran döneminde geçiyor. Jane ve Michael artık yetişkinliğe adım atmışlardır. Michael, üç çocuğu ve kâhyaları Ellen ile birlikte Cherry Tree Lane'de ikamet etmektedirler. Michael elim bir kayıp yaşadıktan sonra esrarengiz dadı Mary Poppins tekrar Banks'lerin hayatına dalış yapar ve sokak lambası yakıcısı Jack'le birlikte eşsiz sihir becelerini kullanarak ailenin hayatlarında eksik olan mutluluğu yeniden onlara bahşederler.

Chef - (28 ARALIK 2018)

Yönetmen: Mehmet Gün
Senaryo: Hakan Yakıcı
Kategori: Dram
Oyuncular: Bekir Aksoy, Müge Ulusoy, Şebnem Köstem, Buket Dereoğlu, Hacı Ali Konuk, Fatih Aydan

Mehmet Gün'ün yönetmenliğini yaptığı Hakan Yakıcı'nın kaleme aldığı Dram filmi Chef, bu hafta vizyonda olacak. İstanbul'da bankada görev yapan ve gözü sürekli sınıf atlamada olan Hüsnü, ailesiyle beraber bu durumu halletmeye çalışacak.

 

Yorumlar