24 Haziran'ın ardından FETÖ'cülerin ümidi kalmadı

Mete Yarar'ın konuk olduğu TV programında FETÖ yapılanması ele alındı. Güvenlik uzmanı Mete Yarar, son seçimleri de AK Parti'nin kazanmasının ardından FETÖ'de itirafçıların arttığını söyledi.

Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında FETÖ yapılanması ele alındı.

Adil Öksüz'ü koruyan kripto FETÖ'cünün konuşulduğu programda Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar dikkat çeken bir yorum yaptı.

"İTİRAFÇILAR ARTTI"

Mete Yarar, FETÖ'nün çözülmesinde artış yaşandığını belirterek; "En son seçimden sonra itirafçı sayısı arttı. Milli İstihbarat Teşkilatı da örgütün tamamına yakınını çözmüş durumda." diye konuştu.

METE YARAR KİMDİR?

Mete Yarar, TSK'nın terörle mücadele operasyonları, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı (Afrin) Harekatı gibi sınır ötesi operasyonları gibi konularda görüşlerine sık sık başvurulan bir isim. Emekli asker olan Mete Yarar, güvenlik politikaları konularında medyanın görüşlerine başvurduğu yorumcular arasında ön plana çıkıyor. TSK'dan binbaşı rütmesiyle emekli olan Mete Yarar, daha sonra güvenlik politikaları konusunda uzmanlaştı. TSK'nın terörle mücadele operasyonlarını yakından takip etti ve Güneydoğu, Suriye, Kuzey Irak'ta saha çalışmaları ve gözlemler yaptı, belgeseller çekti. 

Yorumlar