2019'da moda, güçlü kadın imajından yana!

2019 yılı trendleri güçlü vurgularla öne çıkıyor. Bu senenin trendleri, Twitter'da taciz ve saldırılara dikkat çekmek üzere paylaşılan MeToo hastagi etksinde kalıyor. 2019'n dokunuşları güçlü kadın imajı yansıtacak.

2019 yılı trendleri güçlü vurgularla öne çıkıyor. Bu senenin trendleri, Twitter'da taciz ve saldırılara dikkat çekmek üzere paylaşılan MeToo hastagi etksinde kalıyor. 2019'n dokunuşları güçlü kadın imajı yansıtacak.

Vahşi doğadan ilham alın

Yeni yılda moda gücü simgeleyecek. Bağımsız ve güçlü imajın etkisi vahşi hayvan desenleri ile öne çıkıyor. Vahşi doğanın cüretkar tavrının hakim olacağı 2019 da, en çok kaplan, leopar, zebra ve aslan desenleri tercih edilecek.

Derinin cool tavrını yakalayın

Bu yıl deri yine ön planda olan bir trend olacak. Özellikle yılan derisinin karşımıza çıktığı deri trendinde seksilik ön planda. Günün her saatine uygun olarak kullanılabilen deri parçalar, 2019'un cool tavrı olarak karşımıza çıkıyor. İmajınıza hem seksilik hem de cooluk katabileceğiniz deri parçalarla güçlü yanınızı ortaya koyacaksınız.

Bisikletli şortu ile atletizmi yansıtın

Atletik bir tavır ile bisiklet şortları bu sene moda. Kylie Jenner ve Kardashian Kardeşler tarafından 2018'de çokça kullanılan bisiklet şortları yeni yıla bizlerle birlikte giriyor. 

Pelerinlere dolabınızda yer açın

Geçtiğimiz senelerde daha çok karşımıza çıkan pelerin kabanlar bu yılın da baş tacı olacak. Gücün masal kahramanlarından yansımış hali olan pelerinlerle, süper kahraman edanızı en iyi şekilde yansıtabilirsiniz.

Metalik kalkanlarınızı kuşanın

Bu senenin başlarında hayatımızda yerini almaya başlayan gümüşler ve metalikler 2019'un güç kalkanları olacak. Gücü, savaş kahramanlarındaki kalkanlar gibi metalik parçalarla yansıtabileceksiniz. 

Tüvit çılgınlığına ortak olun

Buruşmayan ve neredeyse su geçirmeyen tüvit kumaşlar bu yıl yine moda. Geçen sene hayatımızda yerini alan tüvit için hazırlıklarınızı yapın. Bu sene dikkatleri üzerine çekmeye devam edecek. Keskin hatlarla sert bir duruş sergileyeceğiniz tüvitler 2019'da yerini çoktan aldı.

Çikolata tonları ile kalplerinizi ısıtın

Çikolata tonları, kahverengi ve bej 2019'un vazgeçilmez trendi olacak. 1970'ler modasından 2019'a zaman yolculuğu yapan çikolata renkleri, güçlü kadınların sıcacık kalplerinin izlerini taşıyacak. 

Pile ve fırfırla çılgınlığınızı yansıtın

Pile ve fırfır modası 2019'da geri geliyor. İhtiraslı ve cüretkar tarafınızı pileler ve fırfırlar sizin adınıza betimleyecek. Geçtiğimiz senelerde yavaş yavaş dolaplarımızdan çıkardığımız pile elbiseler ve etekler için dolabınızda yer açmanın tam zamanı! Firfırlar ise 2018'deki gücünü 2019'da sürdürmeye devam edecek.

Logolu kıyafetler edinin

Ünlü markaların logolarının yer aldığı kıyafetler artık insanlar tarafından cool olmanın en iyi yolu olarak görülüyor. Önceleri kemer ve çantalarda karşımıza çıkan logolar artık üstümüzde yer alıyor. Büyük logoların yer aldığı kıyafetler 2019 trendlerinde, cool yanınızı yansıtacak.

Üst üste giyinip kabarık kollarla tanışın

Bu sezonda şık bir ceketin üzerine deri ceket giyebilirsiniz. Üst üste giydiğiniz gömleklerin üzerinede ceket ve mont yer alabilir. Farklı bir trend 2019'da karşımıza çıkıyor. Üst üste giyilen kıyafetler kış ve sonbahar ayarlarında işinize yarayacak. Özellikle kollarda kabaran kıyafetler dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak. Büyük kabarık kollarla ünlü markaların yeni kreasyonlarında karşı karşıya geleceğiz.

İpek kumaşlarla zarafeti yansıtın

İpek kumaşın zarifliği, güçlü imajınızın bir dokunuşu olabilir. 2019 modasında ipek kumaşlar yerini aldı. Kraliçe Elizabeth'in kullandığı ipek fularladan da anlaşıldığı üzere, 2019 yılının trendleri arasında ipekler bulunuyor.

 

Yorumlar