2019'a zengin girmek isteyenler için kritik saat! Çekilişin saati belli oldu

2019'a sayılı saatler kala herkes yeni yıla girmenin heyecanı yanından çekilişin kaçta olacağını merak ediyor.

2019'a sayılı saatler kala herkes yeni yıla girmenin heyecanı yanından çekilişin kaçta olacağını merak ediyor.

Yeni yıla saatler kala, heyecanlı bekleyiş artıyor. 2019'a zengin olarak girmek isteyen vatandaşların akıllarında Milli Piyango çekilişinin ne zaman olacağı sorusu var. Milli Piyango bu yıl özel çekiliş ile insanların zengin olma hayallerini süsülüyor. Bu sene geçen senelerden farklı olarak çok daha fazla kişi ikramiye sahibi olabilecek.  ''2019 Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi saat kaçta başlayacak ve sonuçlar ne zaman belli olacak, Milli Piyango bilet sorgulama ne zaman yapılabilecek?'' soruları merakla bekleniyor.

2019'un ikramiye kazananlarını belirleyecek çekiliş saat kaçta?

Milli Piyango idaresi, Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişinin saat 15.00’da başlayacağını bildirdi. Büyük ikramiye çekilişi ise bu sene erkene çekildi. Büyük ikramiye ile amorti numaralarının çekilişi saat 20.00 - 20.30 arasında gerçekleştirilecek.

Canlı yayında çekiliş

2019 Yılbaşı Özel Çekilişi, Milli Piyango İdaresinin Ankara Kızılay'da bulunan Genel Müdürlük hizmet binamızın çekiliş salonunda yapılırken, kurumun internet sitesinden (mpi.gov.tr) ve  televizyon kanallarından canlı bağlantılarla yayınlanacak.

Sonuçların açıklanması

2019'un yılbaşı akşamı büyük ikramiye ve amorti çekilişi sonrasında Milli Piyango sonuçlarının kurumun internet sitesine saat 21.00’a kadar ekleneceği bildirildi. Numaraların 15.00’dan itibaren belli olacağı fakat bilet sorgulama işlemi 21.00’dan sonra yapılabilecek.

 

Yorumlar