18 gün önce Ağrı'da kaybolan Leyla'dan acı haber geldi

Ağrı'da, ailesiyle bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in cansız bedeni kaybolduğu köyden 3 kilometre uzakta bulundu.

Leyla Aldemir, Ramazan Bayramı'nın birinci günü kaybolmuştu. 18 gündür aranan minik Leyla için devletin tüm imkanları seferber edilmişti. Günlerdir AFAD, jandarma ve sivil toplum kuruluşları bölgeyi didik didik aradı.

Günler sonra acı haber geldi. Minik Leyla'nın cansız bedeni kaybolduğu köyde bulundu.

VAN'DA ÖLÜ BULUNDU

Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Ağrı'da kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir için tüm ülke seferber olmuştu. Küçük kız Leyla Aydemir'i bulmak için AFAD, jandarma ekipleri, korucular ve köylüler yapılan arama çalışmaları netice verdi. 18 gün önce Ağrı'da kaybolan Leyla'dan acı haber geldi. Minik Leyla Van'ın Vezirhane köyünde ölü bulundu.

KAYBOLDUĞU KÖYDEN 3 KİLOMETRE UZAKTA BULUNDU

Türkiye acı haberlerle sarsılıyor. Önce Ankara Polatlı'da kaybolan minik Eylül'den acı haber geldi. Türkiye umutla Leyla'dan haber bekliyordu. Bu akşam bir kötü haber de minik Leyla'dan geldi. Günlerdir Ağrı'da ve tüm Türkiye'de didik didik aranan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in cansız bedeni kaybolduğu köyden 3 kilometre uzakta bulundu.

OLAY YERİNDE İNCELEMELER DEVAM EDİYOR

Minik Leyla'yı arama çalışmalarına, Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezinden (JAKEM) getirilen kadavra ve ceset arama köpekleri, Jandarma Özel Asayiş Komutanlığına (JAK) bağlı 10 kişilik arama kurtarma ekibi, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 11 kişiden oluşan özel ekip, Van ve Ağrı AFAD ekipleri, UMKE, 112 Acil Sağlık ve Türk Kızılayı görevlileri ve Batman'dan gelen 5 gönüllü avcı katılmıştı. Olay yerinde incelemeler devam ediyor.

Yorumlar