15 yıldır geçmeyen karın ağrısına Türk hekimleri şifa buldu

Hollanda'da yaşayan 63 yaşındaki Sami Yarar, 15 yıl boyunca karın ağrıcı çekti. Yarar'ın hastalığına şifa ise Türkiye'den geldi. Yurda dönen Yarar, kalın bağırsak ameliyatı sonrasında ağrılarından kurtuldu. Sami Yarar, Hollanda'da ameliyatının yanlış yapıldığını ve perişan olduğunu da söyledi.

Hollanda'da yaşayan gurbetçi Sami Yarar, 15 yıl boyunca şiddetli karın ağrısı çekti. Hollanda'da farklı hekimlere giden Yarar şifayı bulamadı. Akabinde Türkiye'ye gelen Sami Yarar, kalın bağırsak ameliyatıyla ağrılarından kurtuldu.

"KALIN BAĞIRSAĞINDA KALINLAŞMA VARDI"

Yaptığı işlemle ilgili bilgi veren doktor, "Sami Bey bize geldiğinde karnında sürekli bir karın ağrısı yaşadığını, bunu 10-15 yıldır çektiğini ve sürekli çeşitli hastanelere gittiğini söyledi. Biz de hastamızı dinledik ve tetkiklerimizi yaptık. Tomografi çektik. Tomografide karının sol tarafında kalın bağırsağında bir kalınlaşma vardı. Kolonoskopi yaptık ve o bölgeye yetişemedik. Ameliyat için yeterli bir veri elde edemedik. Burada Sami Bey'in bir karar alması gerekiyordu. Sami Bey 'yeter ki bu ağrıdan beni kurtar' dedi. Kendisini ameliyat ettik. Kalın bağırsağındaki o kalınlaşmış yeri aldık. Patolojik sonuçları temiz geldi. Kanserle hiç bir alakası yok. Tamamen şifaya kavuştu. Şu anda yiyor, içiyor. Karın ağrıları yok" diye konuştu.

"ŞU ANDA YENİDEN DOĞMUŞ GİBİYİM"

Kendisini delikanlı gibi hissettiğini ifade eden Sami Yarar, "Şu anda hiç bir şey olmamış gibiyim. Hiç bir şekilde hastaneye yatmamış gibi hissediyorum. Bir hastalık geçirmemişim gibiyim. Ben bu ağrıyı 15 sene çektim. Gitmediğim hekimler kalmadı. Beni ilaçlayıp saldılar. Şu anda yeniden doğmuş gibiyim.

Avrupa'dakilere sesleniyorum. En ufak hastalığınızda gelin Türkiye'ye. Ben bunu anlatamadım kimseye. Bir göbek ameliyatı 6 ay sürdü Hollanda'da. Ondan sonra yanlış yapmışlar. Perişan oldum. Ölümle karşı karşıya kaldım. Şu anda 30 yaşında bir delikanlı gibiyim" şeklinde konuştu.

Yorumlar