15 Temmuz mesajları - Anlamlı ve resimli 15 Temmuz mesajları

15 Temmuz mesajları vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle aranıyor. Ajans Haber olarak sizler için anlamlı ve resimli 15 Temmuz mesajları ile ilgili detaylı bir derleme yaptık. Detaylar haberimizde.

15 Temmuz destanının 2. yıl dönümünde vatandaşlar Facebook, Twitter, Instagram ve diğer sosyal medya ağlarında paylaşım yapmak için araştırma yapıyor. Takvimler 15 Temmuz 2016'yı gösterdiğinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından hain bir darbe girişiminde bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine sokaklara inen halk, tanklara ve silahlara karşı durdu. Bu girişim vatandaşlarımızın büyük direnişi sayesinde püskürtüldü. Vatandaşlar hain darbe girişiminin 2. yıl dönümünde 15 Temmuz mesajları ile ilgili aratma yapıyor. Bizlerde Ajans Haber ekibi olarak anlamlı ve resimli 15 Temmuz mesajları ile ilgili detaylı bir derleme yaptık.

15 TEMMUZ MESAJLARI

Tarihler 15 Temmuz 2016'yı gösterdiği FETÖ'nün hain darbe girişimine, milletin eşsiz direnişiyle bir kahramanlık destanı yazıldı. Hain darbe girişiminin ikinci yılında şehitlerimiz anılacak. Ajans Haber ekibi olarak 15 Temmuz mesajları ile ilgili tüm detayları sizler için derledik. İşte o mesajlar...

Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir.15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!Bayrağımızı indirtmeyelim, ezanımızı dindirtmeyelim.

Darbe girişimine izim vermeyen Türk milleti hep var olsun. 15 Temmuz Şehitleri unutulmasın.

15 Temmuz'da evinde rahat oturmaktansa Ülkesi için ölmeyi tercih eden bir millettir Türkiye

VATAN İçin Yaşayıp Öldünüz; Siz Toprağa Değil, Kalplere Gömüldünüz. 15 Temmuz Şehitlerini yad Ediyoruz.

Vatanımız için şehit olmuş 249 ve gazilerimize Milletçe ağlıyoruz. Şehitler Ölmez vatan bölünmez.

Herkes gönIünü ferah tutsun, bir kurtuIuş savaşı daha kazandı bu millet 15 Temmuz'da

En büyük zaferimiz hiç düşmemek değiI, her düştüğümüzde kaIkabiImektir.

Ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan onurludur. Ne mutlu VATAN uğruna can verene!

"Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor.. Bir hilâl uğruna Ya Rabb ne güneşler batıyor…"

249 Şehit daha 249 çift göz daha kapandı hayata. 249 ananın daha hıçkırıkIarı karıştı toprağa. 249 baba daha ağIadı evIadına.

Allah’a şükür ki darbelerin susturduğu ezanlardan, ezanların susturduğu darbeyi görebildik.

Ne yaparsınız, vatan aşkı ruhumuzda var.

15 Temmuz darbe girişimi gecesi gecesi köprüde yaşanan ortaya koyan en net görüntüler.

Başkomutan dedi: İnin meydana… Sahip çık Hakka, al bayrağa, aziz vatana. Milyonlar indi meydana, Türkün sesi titretti yeri göğü… razı olsun bu vatan aşkı ile dolana… 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Anma Gününüz kutlu olsun.

15 Temmuzdaki o hain kalkışmayı UNUTMA, UNUTTURMA!

Yorumlar