Son Dakika: Özel Harekat Polisi Alımı Başvuru tarihi yine ertelendi

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından alımı yapılacağı duyurulan 10 Bin Özel Harekat Polisi alımı başvuru tarihi kez daha ertelendi. Polis Akademisi Başkanlığından yapılan son dakika duyurusunda başvuruların ne zaman yapılacağı açıklanmadı.

Özel Harekat Polisi alımı başvuru tarihi yeniden ertelendi. Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile 17 Ekim Pazartesi günü alımı yapılacağı duyurulan PÖH 10 Bin Özel Harekat Polisi başvuruları yeniden ertelendi. Daha önce de 10 Ekim'de başlayacağı duyurulan polis başvuruları yapılan açıklama ile 17 Ekim tarihine ertelenmişti. Kısa bir süre önce resmi site pa.edu.tr'den yapılan duyuruda özel harekat polisi başvurularının ertelenme nedeni olarak şu açıklama yapıldı. "Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne Özel Harekat polisi yetiştirmek üzere 10.000 erkek öğrenci adayı alınacağı ve online başvuruların 17 Ekim 2016 tarihinde başlayacağı bildirilmiştir. Sistemde yaşanan teknik sorunlar sebebiyle ön başvurular ileriki bir tarihte https://www.pa.edu.tr resmi internet sayfamızdan duyurulacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." açıklama yapıldı. PÖH başvurularının ertelenmesi uzun süredir başvuru yapmak için gün sayan polis adaylarında büyük hayal kırıklılığı yaşattı.

 

ERTELEME SEBEBİ TEKNİK SORUN

Polis özel harekat alımı başvurularının ikinci defa ertelenmesinin nedeni olarak sistemde yaşanan teknik sorunlar olarak açıklandı.

"Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne Özel Harekat polisi yetiştirmek üzere 10.000 erkek öğrenci adayı alınacağı ve online başvuruların 17 Ekim 2016 tarihinde başlayacağı bildirilmiştir. Sistemde yaşanan teknik sorunlar sebebiyle ön başvurular ileriki bir tarihte https://www.pa.edu.tr resmi internet sayfamızdan duyurulacaktır.

ÖZEL HAREKAT POLİSİ ALIMI BAŞVURU DUYURUSU İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÖNCEDE ERTELENMİŞTİ

PÖH ön başvuru tarihi olarak daha önce 10 Ekim olarak açıklanmasına rağmen 17 Ekim tarihine ertelenmişti.

BU SEFER TARİH BELİRTİLMEDİ

ikinci kez ertelenen PÖH Ön Başvuru tarihinin yeniden ertelenmesi sonrasında başvuruların ne zaman yapılacağı ile ilgili herhangi bir tarih belirtilmedi.

Yorumlar