Yurt dışı ticaretinin başarısı kargo şirketlerine bağlı!

Uluslararası ticaretin akışı kargo şirketlerinin çalışmaları ile belirleniyor. Bu anlamda dünya genelinde 220 ülkede KargomKolay, Türkiye için büyük bir gurur kaynağı olarak faaliyetlerini sürdürmekte

Uluslararası ticaretin akışı kargo şirketlerinin çalışmaları ile belirleniyor. Bu anlamda dünya genelinde 220 ülkede KargomKolay, Türkiye için büyük bir gurur kaynağı olarak faaliyetlerini sürdürmekte.

Ülkeler arasında ticaret faaliyetlerinin devamı kargo şirketlerinin çalışmaları ile orantılı olarak başarı elde etmeye devam ediyor. Ülkeyi yurtdışı alanlarda temsil eden kargo şirketlerinin verilen sürede ve sağlam şekilde teslim edilmesi konusu büyük önem taşımaktadır. Dünya'da toplam 220 ülkeye sorunsuz birşekilde ve tam zamanında teslimat yaparak, müşteri beklentisini üst düzey karşılama ilkesi ile KargomKolay, Türkiye için gurur ve başarı kaynağı olup adından sıkça söz ettiriyor.

Uluslararası sektörde Türkiye'nin temsilcisi KargomKolay

Yurt dışı ticaret faaliyetleri kargo sektörü ile büyümeye devam ederken KargomKolay diğer şirketler arasından sıyrılarak üstün başarı gösteriyor. Dünyada 220 ülkeye müşteri memnuniyetini ön planda tutarak başarılı teslimatlar yapan KargomKolay lojistik hizmetlerini sürdürmekte. 

Dr. Önder Türker tarafından 2014 yılında DRN Lojistik A.Ş bünyesinde kurulan KargomKolay, Avrupa, Ortadoğu, Uzak Doğu ve Amerika kıtasında profesyonel lojistik hizmeti ile sektörün en iyisi olarak, uçakla kargo yöntemi ile uluslararası evrak ve paket taşımacılığı yapıyor. Firma, 220 farklı ülkede iş ortaklarıyla en ekonomik fırsatlarla çalışmalarına devam ediyor.

Birçok Avrupa ülkesine 1 günde teslimat

KargomKolay, e-ticaret uygulamalarında firmalara alt yapı desteği sağlıyor ve birçok Avrupa ülkesine 1 günlük süreçte sorunsuz gönderi teslimi yapıyor. Türk Ekonomi Bankası tarafından desteklenen KargomKolay, sektöre katıldığı zamandan beri çok sayıda ödüllü girişim projeleriyle Türkiye'nin en iyilerinden biri.

Kargo tercihleri nasıl belirlenmeli?

Müşteri memnuniyetinin ve pazar hakimiyetinin en önemli unsurlarından olan uygun fiyat ve hizmetin beklentiyi karşılaması sektörde başarılı olmak için gereklidir. Bu nedenle başarılı üst düzey kalite standartlarını sürdüren KargomKolay'ın kadroları profesyoneller tarafından oluşmaktadır. Ayrıca, fiyat avantajını üstün kaliteli hizmey anlayışı ile devam ettiren KargomKolay, büyük indirimler sağlayarak, sık sık iş yapılan daimi müşterinlerine VIP üyelik sunarak ayrıcalıklar sağlamakta.

KargomKolay; yurtdışı evrak gönderimi, ürün numunesi ve ürün paketi, e-ticaret sitelerine altyapı desteği ve mikro ihracat uygulamaları üst düzey hizmet sağlanarak gerçekleştiriliyor. Müşteriler, yurt dışı hizmetlerinde KargomKolay ile birlikte konşimento işlemleri ile uğraşmaktan kurtuluyor ve işe uygun olarak toplatmaya başlayabiliyor.

Kargo fiyatları neye göre belirlenir?

Kargo gönderilerinde tüm emtialar boyut ve ağırlık ayrımlarına göre hesaplanmaktadır. Gönderiyi yapmadan önce müşteriler, gönderecekleri ürünün ağırlığını ve paket ebatlarını tam olarak belirtmelidir. KargomKolay, merkezde ölçüm hizmetleri sağlıyor da olsa müşterilerini ölçüm öncesinde boyut ve ebat konularında bilinçli olması konusunda uyarmakta.

KargomKolay, ürün paketlemesi üzerine de tavsiyelerde bulunuyor. Tavsiyeye göre gönderiler yollanmadan önce kaliteli bir ambalajla ve muntazam bir şekilde ürün paketlenmeli ve sigortalanmalı. Müşteriler talep eder ise şirket tarafından ürün sigortası uygun bir harici ödeme ile sigortalanabiliyor ve ürüne hasar gelmesi durumunda müşteri kazançlı çıkıyor. 

KargomKolay, müşterilerine ürünlerin kargoya verilmeden fotoğraflanarak konşimentoya eklenmesini tavsiye ediyor.

Kargo takibi nasıl gerçekleştirilir?

Üst düzey kalite standartları ile müşteri memnuniyetinde çığır açan KargomKolay, farklı ayrıcalıklar sağlıyor. Firmanın müşterileri, istedikleri her an internet sitesi üzerinden kargo sorgulaması yapabilir, kargolarının nerede olduğunu anlık olarak görebilir. 

KargomKolay.com üzerinden yapılan gönderiler ile müşteriler dijital bir konşimentoyu hali hazırda doldurmuş oluyor. Sipariş tamamlandığında ise anında hazırlanan konşimentonun bir örneğini müşteriler saklayabiliyor. Böylece evrak işleri ile uğraşmak zorunda kalınmıyor.  Otomatik konşimento oluşumu ardından, evrak üzerinde yer alan numaralar internet sitesi üzerinden kolayca sorgulanabilmekte. 

KargomKolay'a göre; dünya genelinde rakipleri arasından sıyrılmak isteyen ve başarılı hizmetine devam etmek isteyen kargo firmaları, profesyonel firmalardan destek almalı.

 

Yorumlar