Yılın bombası CHP'li vekilden: Seçmenin Kılıçdaroğlu isyanı!

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Fatih Altaylı'nın programına konuk oldu. Bir seyirciden gelen "Delegeler deyip duruyorlar. Halka niye sormuyorlar?" sorusuna verdiği cevapla şaşırttı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın programına konuk oldu

"HİÇ MERAK ETMESİN".

Altaylı'nın bir seyircinin 'Allah'ınızı severseniz bir sorar mısınız, halk Muharrem İnce'yi genel başkan olarak istiyor, İstanbul'da küçük esnafım, herkesle konuşuyorum. Bir kişi de 'Kılıçdaroğlu kalsın' demiyor. Delegeler deyip duruyorlar. Halka niye sormuyorlar. Halkı niye takmıyorlar?' şeklindeki mesajını okuması üzerine Engin Altay 'kendisine saygılarımı sunuyorum, halk isterse olur, hiç merak etmesin' yanıtını verdi.

ALTAY DAHA ÖNCE ATMASYON SEÇİM TAHMİNİ İLE GÜNDEME GELMİŞTİ

CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, HabertürkTV'de Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı.

CHP'NİN SEÇİM TAHMİNİ

Altaylı'nın seçimlerle ilgili 'oran tahmininiz nedir' diyerek ittifaklar ve Cumhurbaşkanı adaylarının alacağı oy oranlarını sorması üzerine Engin Altay, ilginç bir oy dağılımı yaparak gönlündeki anket sonucunu tarif etti.

'YAYINDA DEĞİLİZ DEĞİL Mİ?'

Cevap vermeden önce canlı yayında önündeki kağıdın üstünde önce çeşitli hesaplamalar yapan CHP'li vekilin, aklındaki oranları açıkladıktan sonra 'yayında değiliz değil mi?' diye sorması dikkat çekti.

CHP

Yorumlar