Yemekteyiz Zehra Arslan kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Yemekteyiz Zehra Arslan kimdir? En çok sevilen yarışma programlarından bir tanesi olan Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başladı. Haftanın yeni yarışmacılarından olan Zehra Arslan kaç yaşında, ve nereli?

Ekranların en sevilen yarışma programlarından olan Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha izleyicilerle buluşuyor. Yeni haftanın yarışmacılarından olan Zehra Arslan kimdir sorusu merak ediliyor. Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğunda ekranlara gelen Yemekteyiz her hafta olduğu gibi bu hafta da çekişmeli geçecek gibi gözüküyor. 16 Ekim yarışmacısı Zehra Arslan kaç yaşında ve nereli? Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

YEMEKTEYİZ ZEHRA ARSLAN KİMDİR?

Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğunda izleyici ile buluşan Yemekteyiz'de yeni haftanın yarışmacılarından olan Zehra Arslan kimdir sorusu merak edildi. Yarışmacılar özenle seçtiği menüleri ile rakiplerinin karşısına çıkıyor. Rakiplerinden ve Onur Büyüktopçu'dan puanlarını alarak haftanın birincisi belirleniyor ve büyük ödül sahibini buluyor. Bu hafta ödülü kazanan kim olacak merak konusu oldu. Peki Zehra Arslan kaç yaşında ve ne iş yapıyor? 

Haftanın 2. gününde yarışacak olan  Zehra Arslan Kastamonulu. Ev hanımı olan Zehra Hanım 17 yıllık evli ve 2 kız annesi. 16 Ekim Salı günü yarışacak olan Zehra Hanım dışarda hiç çalışmamış ancak özel siparişler alarak evde para kazanıyor. 

YEMEKTEYİZ SUNUCUSU ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Türk oyuncu, cast direktörü ve menajer Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982’de doğdu. İngiltere 'de, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı. 

KİRALIK AŞK DİZİSİ İLE YILDIZI PARLADI

Onur Büyüktopçu'nun geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan işi ise 2015 yılında yayınlanan ve başrollerini Barış Arduç ile Elçin Sangu'nun paylaştığı 'Kiralık Aşk'tı. 'Kiralık Aşk' dizisinde 'Koriş' karakterini oynayan Onur Büyüktopçu, kısa sürede dizinin takipçilerinin takdirini kazanmayı başardı. Büyüktopçu'nun canlandırdığı 'Koriş' karakteri kısa sürede fenomen oldu. Onur Büyüktopçu son olarak Yemekteyiz programında sunuculuk yapmakta. Onur Büyüktopçu'nun 'Yemekteyiz' programındaki doğal ve samimi halleri özellikle sosyal medya kullanıcılarının beğenisini kazanıyor.

Özellikle Instagram'da yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Onur Büyüktopçu'nun bugüne kadar görev aldığı yapımlar şöyle: Lise Defteri, Yabancı Damat, Doktorlar, Fırtınalı Aşk, Kavak Yelleri, Memleket Hikayeleri, Tatlı Bela Fadime, Üç Tatlı Cadı, Güz Gülleri ve Kiralık Aşk.

Yorumlar