Şarlatan YouTuber tutuklanarak cezaevine gönderildi!

Kendisini sosyal medya fenomeni olarak tanıtarak küçük yaştaki çocuklara para verme vaadiyle ahlak dışı davranışlarda bulunduran Gaga Bulut isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri kendisini sosyal medya fenomeni olarak tanıtarak küçük yaştaki çocuklara para verme vaadiyle ahlak dışı davranışlarda bulundurduğu belirlenen kişiye yönelik çalışma başlattı.

GAGA BULUT KİMDİR?

Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan kişinin B.A. (21) olduğunu tespit etti. Operasyon düzenleyen ekipler, zanlıyı ikametinde gözaltına alınmıştı.

Sosyal medya aracılığı ile müstehcenlik suçu işlediği gerekçesiyle işlem yapılan zanlı sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İzmir Emniyet Müdürlüğüne götürülmüştü.

TUTUKLANDI

Sosyal medya aracılığı ile müstehcenlik suçu işlediği gerekçesiyle işlem yapılan zanlı sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İzmir Emniyet Müdürlüğüne götürülen Gaga Bulut isimli şahış tutuklanarak cezaevine gönderildi!

VİDEOLARINA ERİŞİM YASAĞI KONDU

Hakkında 'çocuğun cinsel istismarı' ile 'genel ahlaka ilişkin suçlar' kapsamında işlem yapılan Altuğ, bugün sevk edildiği adliyede, sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanan Altuğ'un paylaştığı videolara da mahkeme tarafından erişim yasağı konuldu.

Yorumlar