Tüm çabalara rağmen kurtarılamadı!

Yaralılar olduğu ihbarı üzerine Emniyet Müdürlüğü binasına çok sayıda ambulans sevk edildi. Rize emniyet müdürü Altuğ Verdi vuruldu. Hastanede ilk müdahale gerçekleştiriliyor.

Rize Emniyet Müdürlüğündeki silahlı saldırıda, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ve iki kişi yaralandı. Hastaneden yapılan açıklamaya göre Altuğ Verdi şehit oldu.

 Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü binasından duyulan silah sesleri üzerine çok sayıda ambulans bölgeye gönderildi.

Binadan, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin de aralarında bulunduğu 3 yaralı, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Olayın ardından çevik kuvvet ve özel harekat ekipleri binaya girdi.

Polis, bina ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bir trafik polisi tarafından vuruldu. Verdi, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olay sırasında Personel Şube Müdürü Ercan Polat ile 2 koruma polisi de yaralandı. Saldırıyı yapan kişinin tayin sorunu yaşadığı iddia edildi.

SALGIRGAN GÖZALTINDA

Rize Emniyet Müdürlüğündeki silahlı saldırıyı gerçekleştiren trafik polis memuru yakalanması ile saldırının tayin sorunu nedeniyle gerçekleştirdiğini ifade etti.

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA

Olayla ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan da açıklama geldi. Bakan Soylu, "Şu an hastanede. İnşallah doktorlarımız kurtarmak için çaba gösteriyor. Bakan Yardımcımız ve Emniyet Müdürümüz olay yerine gidiyor" dedi. 

 

 

Yorumlar