Tozlu Giyim'in 2015 Tesettür Tasarımları Yenileniyor! (Tozlu)

Tozlu giyim yatırımlarına devam ediyor! Yepyeni altyapısı ile birlikte dünyanın takip ettiği giyim markası Tozlu, Türk müşterileri için satış ağını genişletmek istiyor. Bu alanda da diğer ülkeler için büyük yatırımlar yapıyor. İşte detaylarıyla tozlu giyim

Dünya'da sürekli artan takipçileri ile hazır giyim markaları artık hızlı bir şekilde büyümeye ve kendi alanlarında rekabete hazırlanıyorlar. Daha önce Türkiye'de birçok marka ile karşılaşmış ve hepsini çok sevmiştik ama gelişen teknoloji ve istekler ile birlikte artık daha değişik şeyler istemeye başladık. İşte böyle bir zamanda tesettür giyim, uzman tasarımcıları ile tozlu.com ile hizmet vermeye başladılar.



Tek abiye modelleri alanında değil, birçok alanda kendini göstermeye çalışan şirket artık internetin olduğu her yerde ismini tanıtmaya çalışıyor. Sizde bu muhteşem e ticareti sitesi ile internet  üzerinden online alışveriş yapabileceğiniz gibi, arkadaşlarınıza tavsiye ettiğinizde indirim kazanabilirsiniz. Dünyada birçok markaya göre farklı bir satış politikası olan şirket Türkiye dışına açılmış ve ülkemizi temsil etmeye başlamıştır. Tozlu giyim e-ticarette ve özellikle online mağaza, tozlu tesettür gibi girişimlerle ön plana çıkan hazır giyim markası artık 79 ülkeye ürün gönderebiliyor. ABD ve Kanada gibi oldukça büyük bir alana açılan Tesettür giyim alanında bu mükemmel girişimi ülke dışından gelen siparişlere cevap vermek  ve öncelikle Türkiye dışında yaşayan Türk müşterilerini kapsıyor!  Ancak, gelecekte Tozlu giyim’un ulusal bir başarıya adım atması çok zaman almayacak gibi duruyor.     79 ülkede online hazır giyim hizmeti vermek için son yıllarda yazılım başta olmak üzere lojistik, sunucu, müşteri hizmetleri gibi değerli ekipmanlarını yenilediğini dile getiren Tozlu.com, ilk önce lojistik alanda ve tozlu giyim kargo gibi alanlarda daha kolay ve hızlı teslimat yapabileceği ülkeleri seçmiş. Tozlu.com, uluslararası taşımacılık firmalarından da destek alıyor ve böylece hızlı, ulaşılabilir bir marka olmayı hedefliyor! Network yani satış ağını tüm ülkelere açmak isteyen tozlu giyim, e-ticaret yasaları, gümrük politikaları ve e-ticaret hacmiyle ön planda olan ülkelere de girmek isteyen Tozlu giyim ülke dışında tanıtımları için de televizyon reklamlarını kullanıp büyük bir müşteri kitlesine ulaşmayı hedefliyor! Ülke dışı ödemelerde bu alanda hizmet veren kredi kartlarını kabul eden Tesettür giyim, ayrıca PayPal gibi önemli ödeme hizmetleri de bünyesine katıyor! Dağıtım için de Türkiye’de var olan lojistik hizmetlerini kullanmayı hedefleyen şirket artık daha da önemli bir konuma yerleşmeyi hedefliyor!

etiketler: tozlu giyim,tozlu, tozlu.com,tozlu tesettür,tozlu.com giyim,tesettür giyim

Yorumlar