Survivor 2019 Ünlüler kadrosunda kimler var? Belli oldu mu?

Survivor 2019 Ünlüler kadrosunda kimler var? Ekranların en çok izlenen ve sevilen yarışmalarından olan Survivor 2019 kadrosu belli oldu mu? Detaylar Ajanshaber.com'da...

Yıllardır hız kesmeden yayınlanmakta olan Survivor yeni bir sezona başlayacak. İzleyici Survivor 2019 ünlüler kadrosu belli oldu mu merak ediyor. İlk yarışmacı olarak MasterChef yarışmasından da tanınan Murat isimli yarışmacı belirtildi. Bu seneki konsept olarak ise Acun Ilıcalı Türkiye-Yunanistan şeklinde olacağını belirtmişti. Peki Survivor 2019 ünlüler kadrosu belli oldu mu?

SURVİVOR 2019 ÜNLÜLER 

TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Survivor için geri sayım başladı. İzleyici tarafından oldukça fazla takip edilen ve sevilen yarışmada gözler kadroya çevrildi. Survivor 2019 ünlüler kadrosu merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde MasterChef yarışmasından tanınan Murat isimli yarışmacının Surivor 2019 ünlülerde olacağı açıklanmıştı. Bunun üzerine kadronun geri kalanı yani Survivor 2019 ünlüler kadrosu merak edildi.

Bu yıl açıklanan konsepte göre Türkiye-Yunanistan şeklinde oyunlar oynanacak. Acun Ilıcalı'nın açlıklamasına göre iki ülkede de oyunlar aynı anda yayınlanacak. 

Acun Ilıcalı, 'Survivor 2019' hakkında şu bilgileri verdi:

"Survivor'da konseptimiz bu sene Türkiye-Yunanistan olacak. Aynı anda iki ülkede yayın olacak ve aynı gece yayınlanacak, ortak yayın olmayacak. Programların montajları farklı olacak, onların programında hayatları daha çok ekrana gelecek. Ancak oyunlar aynı olacak. Bir adada Türkler, diğer adada Yunanlılar olacak ve kıyasıya bir mücadele yaşanacak.

Yepyeni yarışmacılarla başlayacağız. Yunan sunucuya takımı kurma görevini verdik. Bütün Yunanistan'ı tarıyor şu anda. Şubat 2019'da başlayacağız yayına.

Exathlon şu anda düşünmüyoruz. Survivor'ın şu anda Türkiye'de yeri ayrı. Yunanistan'da da Survivor çekiyoruz. Exathlon şu anda 6 ülkede çekiliyor. Survivor 8 ülkede, Exathlon 6 ülkede devam ediyor."

SURVİVOR ÜNLÜLER İLK YARIŞMACISI MURAT ÖZDEMİR KİMDİR?

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef isimli programda yarışan Murat Özdemir, 1973 tarihinde Bolu’da hayata gözlerini açmıştır. İlk kez TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz adlı programıyla tanınırlık kazanan ve Acun Ilıcalı tarafından Survivor yarışmacısı olarak katılacağı açıklanan Murat Özdemir, aşçı bir aileden gelmenin yanı sıra kendisi ise aşçılık ile uğraşmaktadır.

MASTERCHEF YARIŞMACISI

Masterchef yarışmasında kırmızı takımda yer alarak performansını sergileyen Murat Özdemir’in hobileri arasında gezmek ve fitness sporu yer almaktadır. İlk evliliğinden 16 yaşında bir kızı bulunan ve Ütopya yarışmasındaki Semih Öztürk’e benzetilen Murat Özdemir, gerek tutum ve davranışları gerekse açıklamalarıyla zaman zaman juri üyeleri ve takım arkadaşlarını kızdırarak gerginliğe sebebiyet vermektedir.

Yorumlar