StarCraft 2 yeni Beta sürümüyle geliyor

Blizzard'ın bu güne kadar çıkarttığı en başarılı gerçek zamanlı strateji oyunu olarak görülen StarCraft son eklenti paketine kavuşmaya her geçen gün bir adım daha yaklaşıyor.

Blizzard'ın bu güne kadar çıkarttığı en başarılı gerçek zamanlı strateji oyunu olarak görülen StarCraft son eklenti paketine kavuşmaya her geçen gün bir adım daha yaklaşırken, oyunun kapalı betası bu ay sonuna doğru başlıyor. Ayrıca Blizzard, yeni bir beta videosuyla karşımıza çıkan Legacy of the Void için BlizzCon'da gösterilenlere göre oyunun çok büyük oranda değiştiğini vurguladı.



HİKAYENİN SONU MERAK KONUSU OLDU

Bu kez bizleri Protossların hikayesine götürecek olan Legacy of the Void, karşımıza çıkartacağı yeni birimler ve oyun modları ile şimdiden bizleri büyük bir beklentiye sokmuş durumda. Serinin şimdilik açıklanan son oyunu olmasından dolayı, hikayenin sonunu öğrenme isteğimiz de artık tavan yapmış durumda. Ama tabi önce şunu da belirtelim; kapalı betaya katılmaya hak kazansak bile maalesef StarCraft hikayesine dair hiç bir şeye kapalı beta döneminde ulaşamayacağız. Beta dönemi daha çok, çok oyunculu oynanıma, birimlerin dengelenmesine ağırlık verecek. Umarız 31 Marttan itibaren başlayan bu dönemde Blizzard oyuna iyi bir denge getirmeyi başarır.

Ayrıca ilk defa beta döneminde deneme şansına erişeceğimiz yeni oyun modlarından olan Archon Mode bakalım bizleri nasıl değişik bir oyun tarzına götürecek. İki oyuncunun aynı anda, birisi ekonomiyi diğeri ise orduyu yönetirken oynayacağı bu mod umarız yeni oyuncuların StarCraft'a başlamasına bir ön ayak olurda bizde turnuvalarda Korelilere rakip olabilecek birilerini izleyebiliriz.


Etiket: StarCraft 2, Blizzard, StarCraft 2 yeni sürüm, StarCraft 2 yeni beta, beta, Legacy of the Void

Yorumlar