Sow'dan Demba Ba ve Issiar Dia açıklaması!

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, yakın arkadaşı Demba Ba ile ilgili açıklamalarda bulunurken eski Fenerbahçeli Dia'ya da geri dön çağrısı yaptı.

MOUSSA SOW'DAN AÇIKLAMALAR

Süper Lig'de pazar günü oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesinde sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcusu Moussa Sow açıklamalarda bulundu. Senegal basınına konuşan 28 yaşındaki forvet, siyah-beyazlıların forveti Demba Ba ile ilgili ilginç tespitlerde bulundu.

Sow, "Ligin fikstürü belli olduğu zaman merakla göz gezdirdik ve acaba birbirimizle hangi gün karşı karşıya geleceğiz diye baktık. Uzun süredir beklediğimiz an şimdi geldi. Demba Ba'ya karşı oynamak büyük bir keyif olacak. Bu sezon iki takım için de çok önemli. Bakalım derbi nasıl geçecek. Umarım ki kazanan Fenerbahçe olacak" dedi.  

"DEMBA BA HERKESİ ŞOK ETTİ" 

Senegal Milli Takımı'ndan arkadaşı Demba Ba'nın Türkiye'ye transfer sürecini de değerlendiren Moussa Sow, "Demba Ba Türkiye'ye geldiğinde bu bir çok kişiyi şok etti. Çünkü Türkiye'de kimse bunu beklemiyordu. Burada tam bir yıldız muamelesi görüyor. Bence Beşiktaş'a katkısı büyük oldu. Takıma hem güven hem de olgunluk aşıladı. Büyük kulüplerde oynadı ve bir çok gol attı. Sonuçta çok tecrübeli bir isim. Takımı ona çok bağlı" şeklinde konuştu.

"DIA'YI DA ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ"

Demba Ba ile evlerinin birbirine çok yakın olduğunu söyleyen sarı-lacivertli futbolcu, "İstanbul'da çok yakınız. Onun evine gitmem bir dakikamı alıyor. Bu yüzden sık sık görüşüyoruz" derken, eski Fenerbahçeli Issiar Dia'ya da dön mesajı gönderdi. Sow, "Issiar Katar'da iyi işler yapıyor. Onu da burada aramızda görmek istiyoruz. Belki de hemen, neden olmasın?" diye konuştu.

"HERKESİN BU ORTAMI GÖRMESİ GEREKİR"

Son olarak Türkiye'deki futbol atmosferinden bahseden Moussa Sow, Türkiye'ye Senegalli futbolcuların gelmesinin öncüsü olarak gösterdiği Mamadou Niang'ın da zamanında belirttiği gibi ülkede çok çılgın bir futbol atmosferi bulunduğunu söyledi. Deneyimli golcü, "Herkesin gelip buradaki futbol atmosferini görmesi gerekir. Derbi ya da küçük bir maç, bir kez olsun bu çılgın ortamı deneyimlemeleri gerekir" ifadelerini kullandı.




Yorumlar