Şişli'de araçla vurup kaza yaptırdığı kadını yerlerde sürükledi

İstanbul'da kovalamaca paniği yaşandı. Bir kadını arabasıyla kovalayan adam, kadına Şişli'de kaza yaptırdı. Yerlerde sürüklemeye çalıştığı kadını çevredekiler kurtardı.

İstanbul'da kovalamaca paniği yaşandı. Bir kadını arabasıyla kovalayan adam, kadına kaza yaptırdı. Yerlerde sürüklemeye çalıştığı kadını çevredekiler kurtardı.

İstanbul Şişli'de 19 Mayıs Mahallesi Aytekin Kotil Caddesi'nde bir adam, kovaladığı kadının arabasına çarparak kadını durdurmaya çalıştı. Çarpma sonucu, kadın bir apartman girişinde bulunan doğalgaz kutusuna çarparak durdu. Kadının aracında bulunan şahıs koşarak uzaklaşırıken, çarpan adam koşan şahısı yakalayamadı. Olay yerine dönen adam kadını saklandığı iş yerinden çıkarıp  yerde sürükleyerek götürmeye çalıştı. Olay yerindeki vatandaşlar kadını kurtardı. Adamın elinden kurtarılan kadın, bir iş yerine sığındı, olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Doğalgaz kutusuna çarpıldığı için güvenlik önlemleri alındı ve itfaiye ve doğalgaz ekipleri geldi. Polis ekipleri, saldırgan adamı ile kadını ifadesini almak üzere karakola götürürken araçlar çekici ile otoparka götürüldü.

 

Yorumlar