Simge Barankoğlu kimdir? Neden gözaltına alındı?

Simge Barankoğlu kimdir? Sosyal medya fenomenlerinden olan Simge Barankoğlu neden gözaltına alındı merak konusu oldu. Detaylar Ajanshaber.com'da...

Sosyal medya üzerinden yayınladığı videolar ile fenomen olan Simge Barankoğlu gözaltına alındı. Bunun üzerine Simge Barankoğlu kimdir sorusu merak edildi. Yayınladığı 'örümcek korktun mu, yılan korktun mu?' videosu ile bir anda tanınan ve fenomen olan Simge Barankoğlu'nun gözaltına alınması şaşkınlık yarattı. Simge Barankoğlu neden gözaltına alındı? Detayları ve tüm merak edilenleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

SİMGE BARANKOĞLU KİMDİR?

Sosyal medya fenomenlerinden bir tanesi olan Simge Barankoğlu gözaltına alındı. Bunun üzerine Simge Barankoğlu neden gözaltına alındı sorusu merak edildi ve aratılmaya başlandı. Özellikle Instagram sayfasında yayınladığı videolar ile dikkatleri üzerine çeken Barankoğlu'nun binlerce takipçisi var. Peki Simge Barankoğlu kimdir?

BEYAZ SHOW'A KATILMIŞTI

İnternette 'Örümcek korktun mu, yılan korktun mu?' videosuyla bilinen sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu'un gözaltına alındığına ilişkin haber gündeme bomba gibi düştü.

Sosyal medya yayınladığı videolar ile tanınan Simge Barankoğlu, geçen yıl Beyaz Show'a katılmıştı.

SİMGE BARANKOĞLU KİMDİR?

Adnan Menderes Üniversitesi mezunu olan Simge Barankoğlu, aslen İzmir Ödemiş’lidir. Sosyal medya hesabı üzerinden cesur pozlar ve videolar paylaşan Simge Barankoğlu, 'Örümcek, korktun mu? Yılan, korktun mu? Korkmadın mı?' sözleriyle yeni bir akım başlattı. İnsanlar sosyal medyada Simge'nin videosunu taklit etmeye başladı.

İnstagram hesabında 2018 yılı itibariyle 635 Bin civarında takipçi mevcuttur. Boyu 1.69 cm, kilosu ise 55’tir.

Adnan Menderes Üniversitesi mezunu Simge Barankoğlu aslen İzmir Ödemiş‘lidir. Ares isminde Pitbull cinsi bir köpeği vardır.

Adı Soyadı: Simge Barankoğlu

Memleket: İzmir (İzmir’de yaşıyor)

Yaş: Doğum tarihi ve yaşı bilinmese de tahminen 23 yaşlarında

Meslek: İnstagrammer

Göz rengi: Siyah

Saç Rengi: Siyah

İlişki Durumu: İlişkisi var

Facebook: sbarankoglu1

İnstagram: sbarankoglu1

Twitter: sbarankoglu1

Snapchat: sbarankoglu1

Yorumlar