Şimdi bu taçlar moda!

Bir dönem moda olan tavus kuşu tüylü taçlardan sonra şimdi de takı dünyasına gerçek kedi boyutunda yapılmış bu ilginç tasarım eklendi.

Tavus kuşu tüylü tokalar, camdan veya çeşitli materyalden küpeler ve daha binlerce ''ilginç'' tasarım... 
MODA KEDİLİ TAÇLAR
  Gün geçmiyor ki takı dünyasındaki tasarımlara bir yenisi eklenmesin. Japon tasarımcı Campanella, gerçek boyutlarına uygun bir kedi figürünü taç ile birleştirerek kedili taçlar tasarlamış.   Tasarımlarında gerçek boyutlu çalışması, bu tasarımı ilk defa görenlerde sanki kafanıza bir kedi sarılıyor algısı uyandırıyor.


BU TAÇLARI GÖRÜRSENİZ ŞAŞIRMAYINIZ

  Bu ilginç tasarım (her ne kadar estetik olduğu tartışılsa da) yakın zaman içerisinde etkisini gösterecek gibi duruyor. Hatırlarsanız bir dönem moda olan tavus kuşu tüylü taçlar oldukça dikkat çekmiş hatta neredeyse her tuhafiyecinin takı bölümünde kendine geniş bir yelpaze bulmuştu. Binbir çeşit rengi olan bu tokaları ya çok severek almışsınızdır ya da nefret ettiğiniz için yanından hızlı adımlarla uzaklaşmışsınızdır.

  İlginç tasarımların insanların dikkatini çektiği gün gibi ortada. Bu yüzden yakında herkesin başında bu kedili taçlardan görürseniz şaşırmayın.  

Yorumlar