Sıfır Bir 4. sezon 6. bölüm fragmanı ile Cengo ve Burak yeni plan yapıyor

Fenomen dizi Sıfır Bir'in yayınlanan son bölümü izleyicilerin nefesini kesti. İzleyiciler şimdi Sıfır Bir 4. sezon 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt bekliyor. Detaylar Ajanshaber.com'da.

Sıfır Bir 5 Temmuz Perşembe günü yayınlanan bölümüyle izleyicileri ekran başına kitledi. Dizinin yayınlanan son bölümünde olaylar iyice birbirine karıştı. Cengo ve Burak yeni planlar yapmaya başladı. Hapishanede olayların iyice karıştığını fark eden ikili farkı bir yol seçti. Fenomen dizinin son bölümünü izleyen izleyiciler Sıfır Bir 4. sezon 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna cevap aramaya başladı. Ajans Haber ekibi olarak Sıfır Bir dizisi hakkında merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde derledik. İşte merak edilen detaylar...

SIFIR BİR 4. SEZON 6. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Sıfır Bir yine izlenme rekoru kıracak bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde ortalık iyice karışmaya başladı. İzleyiciler son bölümün ardından Sıfır Bir 4. sezon 6. bölüm fragmanı yayına girdi mi sorusuna yanıt aramaya başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Fragmanı haberimizin devamında bulabilirsiniz. Sıfır Bir'in yeni bölümünün ise ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Sıfır Bir 4. sezon 6. bölümü, 12 Temmuz 19.01’de Blu TV ekranlarında olacak.

SIFIR BİR SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Blu TV ekranlarının fenomen dizisi Sıfır Bir, 5 Temmuz akşamı saat 19.01'de izleyici karşısına çıktı. Cengo ve Burak hapishane içindeki gerilimin ucunun kendilerine dokunacağının farkına varmaya başladı. Cengo ve Burak ikilisi, Yahya'nın baskısının üzerine saf değiştirmeye karar verdi. İkili, Yahya ve adamları hakkında bildikleri her şeyi konuşmaya niyetlendi.

Hapishanede gerilimin arttığı bölümde izleyiciler ekran başına kitlendi. Burak ve Cengo'nun Yahya'nın baskısı üzerine aldığı kararlar herkesi şok etti. Sami'nin Cengo ve Burak'ı yüz üstü bırakması üzerine ikili yeni bir plan yapmış ve Savaş'a tüm planları anlatmıştır.

SIFIR BİR KONUSU

Yeni düzende Hürriyet Mahallesi’nde resim değil, grafiti yapılıyor. Hürriyet Mahallesi’nde arabesk müziğe rap ezgileri karışıyor. Hürriyet Mahallesi’nde fuhuş, uyuşturucu satışı yapanlara karşı mücadele yine aynı mahallenin gençleri tarafından sonuna kadar veriliyor. Zaman kavramının kaybolduğu bu hikâyede mahallenin kendi kuralları vardır ve bu kurallar, cezaların yetersiz kaldığı her an devreye girmeye mecburdur. Savaş ve ekibi, mecburdur. Başka çareleri yoktur. Onlara başka çare bırakılmamıştır.

SIFIR BİR 4. SEZON 6. BÖLÜM FRAGMANI

Yorumlar