Seni Çok Bekledim ekibi masal şehir Doha'da

Prodüksiyonunu Skala Yapım ve Deniz Film‘in üstlendiği Seni Çok Bekledim‘in çekimleri Doha’da tüm hızıyla devam ediyor. Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı dizi Doha’da çekilen ilk Türk dizisi olacak.

Herkesin merakla beklediği Star’ın yeni dizisi Seni Çok Bekledim, dev bir prodüksiyonla çekimlerine devam ediyor.

İlk olarak Erzincan’da 10 gün süren çekimlerin ardından İstanbul’a gelen oyuncular ve kamera arkası ekip, buradaki çekimlerin ardından, ilk bölüm sahneleri tamamlamak için Katar’ın başkenti Doha’ya hareket etti.

Seni Çok Bekledim oyuncu ve teknik ekibi, aylar süren hazırlıkların ve onayların ardından FIFA 2022 Katar Teslim ve Miras Yüksek Komitesi (SC) Genel Sekreteri H.E. Hassan Al Thawadi’nin destekleri ile Ortadoğu’nun incisi Katar’da çekimlerine başladı.

Işıl ışıl Doha sahneleri, Ulusal Katar Müzesi, İslam Eserleri Müzesi, Kapalı Çarşı, Şazeli Pearl Area, Souq Waqif, Marsa Katara ve nefes kesen çöllerde gerçekleştirilecek.

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Şahin Altuğ’un üstlendiği Seni Çok Bekledim, gerçek bir hayat hikayesini kolu alıyor.

Seni Çok Bekledim’in başrollerinde, Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu yer alırken, oyuncu kadrosunda ise;  Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay,  Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar gibi başarılı isimler yer alıyor.

Prodüksiyonunu Skala Yapım ve Deniz Film‘in üstlendiği, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla Seni Çok Bekledim yakında Star’da. 

Seni Çok Bekledim, Doha’da çekilen ilk Türk dizisi olacak.

Yorumlar