Mehmet Çepiç kimdir? Diziden ayrıldı mı?

Sen Anlat Karadeniz Mithat diziden ayrıldı mı? ATV ekranlarında izleyici ile buluşan sevilen dizi Sen Anlat Karadeniz'in Mithat'ı Mehmet Çepiç kimdir, diziden ayrıldı mı?

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan sevilen dizi Sen Anlat Karadeniz'de macera bitmek bilmiyor. Bu karmaşanın içinde son iki bölümde Mithat komiserin olmaması dikkat çekti. İzleyici Sen Anlat Karadeniz Mithat diziden ayrıldı mı sorusunu aratmaya başladı. Yeni sezona başladığından beri izleyiciyi bir türlü memnun edemeyen dizi toparlama aşamasında gibi görülüyor. Sürekli aynı döngü içinde dolaşıldığını söyleyen izleyici son bölümlerde Mithat komiseri göremeyince de Mehmet Çepiç diziden ayrıldı mı sorusunu merak etti. Bu sorunun yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz. Peki Mehmet Çepiç kimdir?

SEN ANLAT KARADENİZ MİTHAT DİZİDEN AYRILDI MI?

Ekranların sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'de olaylar bitmek bilmiyor. Yeni sezon başladığından beri karakterler gün yüzü göremedi. Bu sırada da son iki bölümde Mithat'ın olmaması dikkatleri çekti ve Sen Anlat Karadeniz Mithat diziden ayrıldı mı sorusunun aratılmasına sebep oldu. Bu konu hakkında resmi açıklama yapılamasa da Mithat karakterinin diziden ayrıldığı düşünülüyor. Peki Mithat karakterini canlandıran Mehmet Çepiç kimdir?

MEHMET ÇEPİÇ KİMDİR?

Başkomiser Mithat’ın gerçek adı Mehmet Çepiç. Şubat 1962’de Ankara’da dünyaya gözlerini açan oyuncu eğitim hayatı boyunca Ankarada idi. Ankara Halk Tiyatrosu Kursunun ardından Fareyi Öldürmek adlı tiyatro oyunuyla oyunculuğa ilk adımını attı. 1982-1990seneleri arasında seslendirme de yapmış olan oyuncu ayrıca sunuculuk da yaptı. Sunuculuk konusunda çok başarılı olan oyuncu bu konuda ödüller de almıştır. Mint Akademide oyunculuk konusunda eğitim de vermektedir.

Trt 1’de yayınlanan Alija adlı dizide katliam yapacak olan bir adama hayat veren oyuncu Kocamın Nişanlısı adlı komedi türünde bir oyunla da seyircisiyle buluştu. Evlilik Curcunası adlı oyunda yer alan oyuncu bu oyunu pek çok şehirde sergilemiştir. Oyuncu ayrıca yine TRT 1’de yayınlanmış olan Filinta adlı dizide Vardarlı Ali Paşa’ya hayat vermiştir. Kod Adı K.O.Z., Filinta, Korkma, Sakarya Fırat, Mazi Yarası, Bozkırda Bir Çiçek, Son Cellat, Kod Adı Kaos, Hakkını Helal Et, Büyük Buluşma, Adanalı, Berivan, Mavi Sürgün, Üç Aşağı Beş Yukarı adlı yapımlarda yer almıştır. Özellikle Sakarya Fırat dizisindeki canlandırdığı Kulaksız karakteri ile hafızalara yer eden oyuncu seyirciden tam not almayı başaran oyunculardan.

Yorumlar